PtK
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τα παντα ρει
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2 (Προετοιμασία)
- Κεφάλαιο 3 (Βραζιλία)
- Κεφάλαιο 4 (Βραζιλία)
- Κεφάλαιο 5 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 6 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 7 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 8 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 9 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 10 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 11 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 12 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 13 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 14 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 15 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 16 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 17 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 18 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 19 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 20 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 21 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 22 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 23 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 24 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 25 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 26 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 27 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 28 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 29 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 30 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 31 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 32 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 33 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 34 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 35 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 36 (Περού)
- Κεφάλαιο 37 (Περού)
- Κεφάλαιο 38 (Περού)
- Κεφάλαιο 39 (Περού)
- Κεφάλαιο 40 (Περού)
- Κεφάλαιο 41 (Περού)
- Κεφάλαιο 42 (Περού)
- Κεφάλαιο 43 (Περού)
- Κεφάλαιο 44 (Περού)
- Κεφάλαιο 45 (Περού)
- Κεφάλαιο 46 (Περού)
- Κεφάλαιο 47 (Περού)
- Κεφάλαιο 48 (Περού)
- Κεφάλαιο 49 (Περού)
- Κεφάλαιο 50 (Περού)
- Κεφάλαιο 51 (Περού)
- Κεφάλαιο 52 (Περού)
- Κεφάλαιο 53 (Περού)
- Κεφάλαιο 54 (Χιλή)
- Κεφάλαιο 55 (Περού)
- Κεφάλαιο 56 (Περού)
- Κεφάλαιο 57 (Περού)
- Κεφάλαιο 58 (Περού)
- Κεφάλαιο 59 (Περού)
- Κεφάλαιο 60 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 61 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 62 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 63 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 64 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 65 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 66 (Αργεντινή)
- Κεφάλαιο 67 (Αργεντινή)
- Κεφάλαιο 68 (Επίλογος)
- Κεφάλαιο 69 (Επίλογος)
- Κεφάλαιο 70 (Περού)
- Κεφάλαιο 71 (Βραζιλία)
το πρωι στο σταθμο της Cochabamba ερχεται ενας απο αυτους απο τα γραφεια που μαζευουν πελατες για τα λεωφορεια να τα γεμισουν και αφου ταιριαζουμε για τον προορισμο που θελουμε..μας παει στο γραφειο του..(ολα αυτα εντος του υπεραστικου κεντρικου σταθμου..)..
-ποσο θες για campo Grande?
-720 Βs.
-και αμα κοψουμε τη διαδρομη στη μεση? ποσα θες για Quijarro και ποσο για το υπολοιπο?
-150 Βολιβιανος και 200 βραζιλιανικα R$.
-ok. του δινω 200 Βολιβιανος κα 200 Βραζιλιανικα..
πινω καφε στο γραφειο 7 το πρωι εχει παει..και αυτος κοβει βολτες εξω προσπαθωντας να μαζεψει πελατες για κανα μισωρο..
κατι δε μου κολλαει..
ανοιγω τις βαλιτσες και κοιταω για την ιδια διαδρομη τα εισητηρια που χα κρατησει σα σουβενιρ ...
αφενος δε μου χει φερει τα ρεστα απο τα 200-150 βολιβιανος και αφετερου ειχα δωσει 94 βραζιλιανικα πριν ενα μηνα και τωρα 200 βραζιλιανικα..
ερχεται ενας συναδελφος του -συνεταιρος του..
-που ειναι ο χοντρος του λεω?
-εφυγε λεει..
του εξηγω την κατασταση..
-οκ και " no problem amigo " ηταν ο τυπος..
-ρε θα φερω την πολισια αν δεν παρεις το χοντρο να ερθει εδω αμεσως..
-το χει κλειστο , μου λεει..
παω στη πολισια στο σταθμο,τους εξηγω..και ερχεται ενας μαζι μου..ωσπου να παμε με τον μπατσο στο γραφειο 100 μετρα στο διαδρομο,σκαει ενας κοστουμαρισμενος που μιλαει αγγλικα -ο μονος- στο γραφειο ..αφου του εξηγω και αυτου την κατασταση : -Νο προβλεμ..δε φατ μποϋ γουιλ καμ 10.30..
-φιλε θα κανω μανουρα στο υπουργειο του λεω και θα φτασω μεχρι τον ΕVo Morales..
(τον προεδρο που ξαναβγηκε παλι για τριτη φορα στις εκλογες πριν 20 μερες τον εχουν πολυ σε εκτιμηση και τον φοβουνται (οι διεφθαρμενοι) κιολας αποτι διαβασα και ρωτησα στο νευμπορχουντ.
το λεωφορειο φευγει στις 11.00 αλλα οι επιβιβασεις ξεκινουν απο πολυ νωριτερα..
ο μπατσος ειδε/νομισε οτι θα βρουμε λυση μεταξυ μας αφου του εξηγησαν οτι ο χοντρος θα ερθει στις 10.30..και πηγε στο γραφειο του.
η ωρα περναει και ο κοστουμαρισμενος αφου -ελυσε- το προβλημα εξαφανιστηκε..
ο δευτερος τυπος εχει αρχισει τα καλοπιασματα και τα χαχαχα χουχουχοχου και τι ωραια ητανε...
εγω να τον κοιταω και να του λεω : φερε το χοντρο..
παει 10.15 και μου λεει παμε για την επιβιβαση..
δεν καταλαβες καλα του λεω..το λεωφορειο δεν φευγει αν εγω δεν δω το χοντρο και τα λεφτα..
-οκ,νο προβλεμ..το ποιημα του αυτος..
λεω ας βαλω τις βαλιτσες στο πουλμαν να μη χανουμε χρονο και τον περιμενω εκει..στο φιναλε παιρνω τα κλειδια του λεωφορειου και δεν παει πουθενα..αν δε το λυσουμε(αποφασισμενος τεζα)
δε μπορω τη κοροιδια με τιποτε
φορτωνει σε ενα καροτσι τις βαλιτσες μας ο τυπος και παμε για την αποβαθρα..καπου πρεπει να πληρωσουμε ενα φορο σταθμου και για τις βαλιτσες οποτε αυτος κατι λεει σε αυτους στο γκισε χωρις να καταλαβαινω και περναει ετσι..(μαλλον θα πηγε να ρεφαρει αυτα που μου χρωσταγανε) ..
μας αφηνει μαζι με το καροτσι στην αναμονη και καπου παει...(μαλλον να λυσει το θεμα)
και ξαφνικα τον βλεπω στο βαθος να σπρωχνεται με ενα σεκιουριτα ο οποιος τον πεταει μεσα στο αστυνομικο τμημα..
βουταω το καροτσι και παω εκει..
-τι εγινε του λεω?και κοιταω και τον μπατσο..
αυτος κανει κατι χειρονομιες στον μπατσο και του κουναει το δαχτυλο μεσα στα μουτρα..
ο μπατσος παει στο δωματιο και παιρνει το γκλομπ ..
ο μπατσος κατι του λεει αλλα 3 φορες του ειπε τη λεξη "SCANDALO"..
εκει καταλαβα οτι κατι εχει γινει και οτι φοβηθηκε και ο μπατσος μη το τραβηξω κι αλλο και ξαφνικα του περναει χειροπεδες..
-παμε του λεω στο γραφειο του χοντρου,του βγαζει τη μια χειροπεδα για να τραβαει το καροτσι με τις βαλιτσες μας..
στο δρομο ως δια μαγειας ,εμαθε αγγλικα ο τυπος..
αρχισε τα : Fuck you ,Φαγ ιου..και φαγ ιου...
ο μπατσος ξωπισω ,αργησε γιατι φοραγε τη ζωνη με τα πιστολια και τα τσιμπραχαλα..
μολις φτανουμε στο γραφειο, κανει μια και μου αδειαζει τις βαλιτσες λες και ηταν σκουπιδια σε ανατρεπομενο.. ειχα μεσα μπουκαλια με κρασι και παρολο που τα ειχα καλα συσκευασμενα η πραξη του αυτη δε μου αρεσε καθολου..
τρελαινομαι και τραβαω μια στο καροτσι που το χε στη πλατη του και πρεπει να του περασα 2 πλευρα Piercing στα αυτια..
διπλωσε τα 4..αλλα δεν μιλησε..
αρχισα να μιλαω εγω και με ακουσε ο σταθμος στο παρισι..κατι αλλοι συνδελφοι του στο γραφειο καταλαβαν οτι γινανε ρεντικολο..
ερχεται ενας ντοπιος που μιλαγε αγγλικα να κανει το διερμηνεα..
ερχεται μια υπαλληλος που φαινοταν οτι ηξερε το χοντρο λαμογιο και ηθελε να της ξαναπω ολη την ιστορια..και μου λεει..οκ, θα σου επιστρεψουμε ολα τα λεφτα πισω..
οχι ,της λεω..εγω θα φυγω κανονικα με το λεωφορειο και αν χασω και την πτηση μου θα πληρωσετε πολλα ,για τον χοντρο που κρυβετε/αι..
λεω του διερμηνεα εξηγησε της και σαυτη και στον μπατσο οτι θα κανω διπλωματικο επεισοδιο..θα μιλησω με τα κεντρικα της εταιρειας (γιατι αυτοι ηταν πρακτορειο) στη βραζιλια,θα μιλησω με υπουργειο συγκοινωνιων και τουρισμου..και με γραμμα στον ΕVO ...μολις ακουσε ο μπατσος ,οτι θα στειλω γραμμα στον ΕVO ,του ξαναπερναει χειροπεδες και τον αρχιζει να τον σπρωχνει με το γκλομπ ριχνοντας του κανα 2 ψιλες..
ενας αλλος χοντρος πηρε τις βαλιτσες μας για το λεωφορειο...
και η χοντρη μου γυρισε πισω τα ρεστα και τα βραζιλιανικα ..
ημουν διατεθειμενος να πεταξω τα κλειδια του λεωφορειου στον υπονομο. δε θα εφευγε απο κει .
εμ να κλεψουν ,εμ να καλυψουν το κλεφτη, εμ να θελουν να βγουν κι απο πανω..
βολιβια-ελλαδα 0-2
-ποσο θες για campo Grande?
-720 Βs.
-και αμα κοψουμε τη διαδρομη στη μεση? ποσα θες για Quijarro και ποσο για το υπολοιπο?
-150 Βολιβιανος και 200 βραζιλιανικα R$.
-ok. του δινω 200 Βολιβιανος κα 200 Βραζιλιανικα..
πινω καφε στο γραφειο 7 το πρωι εχει παει..και αυτος κοβει βολτες εξω προσπαθωντας να μαζεψει πελατες για κανα μισωρο..
κατι δε μου κολλαει..
ανοιγω τις βαλιτσες και κοιταω για την ιδια διαδρομη τα εισητηρια που χα κρατησει σα σουβενιρ ...
αφενος δε μου χει φερει τα ρεστα απο τα 200-150 βολιβιανος και αφετερου ειχα δωσει 94 βραζιλιανικα πριν ενα μηνα και τωρα 200 βραζιλιανικα..
ερχεται ενας συναδελφος του -συνεταιρος του..
-που ειναι ο χοντρος του λεω?
-εφυγε λεει..
του εξηγω την κατασταση..
-οκ και " no problem amigo " ηταν ο τυπος..
-ρε θα φερω την πολισια αν δεν παρεις το χοντρο να ερθει εδω αμεσως..
-το χει κλειστο , μου λεει..
παω στη πολισια στο σταθμο,τους εξηγω..και ερχεται ενας μαζι μου..ωσπου να παμε με τον μπατσο στο γραφειο 100 μετρα στο διαδρομο,σκαει ενας κοστουμαρισμενος που μιλαει αγγλικα -ο μονος- στο γραφειο ..αφου του εξηγω και αυτου την κατασταση : -Νο προβλεμ..δε φατ μποϋ γουιλ καμ 10.30..
-φιλε θα κανω μανουρα στο υπουργειο του λεω και θα φτασω μεχρι τον ΕVo Morales..
(τον προεδρο που ξαναβγηκε παλι για τριτη φορα στις εκλογες πριν 20 μερες τον εχουν πολυ σε εκτιμηση και τον φοβουνται (οι διεφθαρμενοι) κιολας αποτι διαβασα και ρωτησα στο νευμπορχουντ.
το λεωφορειο φευγει στις 11.00 αλλα οι επιβιβασεις ξεκινουν απο πολυ νωριτερα..
ο μπατσος ειδε/νομισε οτι θα βρουμε λυση μεταξυ μας αφου του εξηγησαν οτι ο χοντρος θα ερθει στις 10.30..και πηγε στο γραφειο του.
η ωρα περναει και ο κοστουμαρισμενος αφου -ελυσε- το προβλημα εξαφανιστηκε..
ο δευτερος τυπος εχει αρχισει τα καλοπιασματα και τα χαχαχα χουχουχοχου και τι ωραια ητανε...
εγω να τον κοιταω και να του λεω : φερε το χοντρο..
παει 10.15 και μου λεει παμε για την επιβιβαση..
δεν καταλαβες καλα του λεω..το λεωφορειο δεν φευγει αν εγω δεν δω το χοντρο και τα λεφτα..
-οκ,νο προβλεμ..το ποιημα του αυτος..
λεω ας βαλω τις βαλιτσες στο πουλμαν να μη χανουμε χρονο και τον περιμενω εκει..στο φιναλε παιρνω τα κλειδια του λεωφορειου και δεν παει πουθενα..αν δε το λυσουμε(αποφασισμενος τεζα)
δε μπορω τη κοροιδια με τιποτε
φορτωνει σε ενα καροτσι τις βαλιτσες μας ο τυπος και παμε για την αποβαθρα..καπου πρεπει να πληρωσουμε ενα φορο σταθμου και για τις βαλιτσες οποτε αυτος κατι λεει σε αυτους στο γκισε χωρις να καταλαβαινω και περναει ετσι..(μαλλον θα πηγε να ρεφαρει αυτα που μου χρωσταγανε) ..
μας αφηνει μαζι με το καροτσι στην αναμονη και καπου παει...(μαλλον να λυσει το θεμα)
και ξαφνικα τον βλεπω στο βαθος να σπρωχνεται με ενα σεκιουριτα ο οποιος τον πεταει μεσα στο αστυνομικο τμημα..
βουταω το καροτσι και παω εκει..
-τι εγινε του λεω?και κοιταω και τον μπατσο..
αυτος κανει κατι χειρονομιες στον μπατσο και του κουναει το δαχτυλο μεσα στα μουτρα..
ο μπατσος παει στο δωματιο και παιρνει το γκλομπ ..
ο μπατσος κατι του λεει αλλα 3 φορες του ειπε τη λεξη "SCANDALO"..
εκει καταλαβα οτι κατι εχει γινει και οτι φοβηθηκε και ο μπατσος μη το τραβηξω κι αλλο και ξαφνικα του περναει χειροπεδες..
-παμε του λεω στο γραφειο του χοντρου,του βγαζει τη μια χειροπεδα για να τραβαει το καροτσι με τις βαλιτσες μας..
στο δρομο ως δια μαγειας ,εμαθε αγγλικα ο τυπος..
αρχισε τα : Fuck you ,Φαγ ιου..και φαγ ιου...

ο μπατσος ξωπισω ,αργησε γιατι φοραγε τη ζωνη με τα πιστολια και τα τσιμπραχαλα..
μολις φτανουμε στο γραφειο, κανει μια και μου αδειαζει τις βαλιτσες λες και ηταν σκουπιδια σε ανατρεπομενο.. ειχα μεσα μπουκαλια με κρασι και παρολο που τα ειχα καλα συσκευασμενα η πραξη του αυτη δε μου αρεσε καθολου..
τρελαινομαι και τραβαω μια στο καροτσι που το χε στη πλατη του και πρεπει να του περασα 2 πλευρα Piercing στα αυτια..
διπλωσε τα 4..αλλα δεν μιλησε..
αρχισα να μιλαω εγω και με ακουσε ο σταθμος στο παρισι..κατι αλλοι συνδελφοι του στο γραφειο καταλαβαν οτι γινανε ρεντικολο..
ερχεται ενας ντοπιος που μιλαγε αγγλικα να κανει το διερμηνεα..
ερχεται μια υπαλληλος που φαινοταν οτι ηξερε το χοντρο λαμογιο και ηθελε να της ξαναπω ολη την ιστορια..και μου λεει..οκ, θα σου επιστρεψουμε ολα τα λεφτα πισω..
οχι ,της λεω..εγω θα φυγω κανονικα με το λεωφορειο και αν χασω και την πτηση μου θα πληρωσετε πολλα ,για τον χοντρο που κρυβετε/αι..
λεω του διερμηνεα εξηγησε της και σαυτη και στον μπατσο οτι θα κανω διπλωματικο επεισοδιο..θα μιλησω με τα κεντρικα της εταιρειας (γιατι αυτοι ηταν πρακτορειο) στη βραζιλια,θα μιλησω με υπουργειο συγκοινωνιων και τουρισμου..και με γραμμα στον ΕVO ...μολις ακουσε ο μπατσος ,οτι θα στειλω γραμμα στον ΕVO ,του ξαναπερναει χειροπεδες και τον αρχιζει να τον σπρωχνει με το γκλομπ ριχνοντας του κανα 2 ψιλες..
ενας αλλος χοντρος πηρε τις βαλιτσες μας για το λεωφορειο...
και η χοντρη μου γυρισε πισω τα ρεστα και τα βραζιλιανικα ..
ημουν διατεθειμενος να πεταξω τα κλειδια του λεωφορειου στον υπονομο. δε θα εφευγε απο κει .
εμ να κλεψουν ,εμ να καλυψουν το κλεφτη, εμ να θελουν να βγουν κι απο πανω..
βολιβια-ελλαδα 0-2