PtK
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τα παντα ρει
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2 (Προετοιμασία)
- Κεφάλαιο 3 (Βραζιλία)
- Κεφάλαιο 4 (Βραζιλία)
- Κεφάλαιο 5 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 6 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 7 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 8 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 9 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 10 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 11 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 12 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 13 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 14 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 15 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 16 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 17 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 18 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 19 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 20 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 21 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 22 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 23 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 24 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 25 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 26 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 27 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 28 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 29 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 30 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 31 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 32 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 33 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 34 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 35 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 36 (Περού)
- Κεφάλαιο 37 (Περού)
- Κεφάλαιο 38 (Περού)
- Κεφάλαιο 39 (Περού)
- Κεφάλαιο 40 (Περού)
- Κεφάλαιο 41 (Περού)
- Κεφάλαιο 42 (Περού)
- Κεφάλαιο 43 (Περού)
- Κεφάλαιο 44 (Περού)
- Κεφάλαιο 45 (Περού)
- Κεφάλαιο 46 (Περού)
- Κεφάλαιο 47 (Περού)
- Κεφάλαιο 48 (Περού)
- Κεφάλαιο 49 (Περού)
- Κεφάλαιο 50 (Περού)
- Κεφάλαιο 51 (Περού)
- Κεφάλαιο 52 (Περού)
- Κεφάλαιο 53 (Περού)
- Κεφάλαιο 54 (Χιλή)
- Κεφάλαιο 55 (Περού)
- Κεφάλαιο 56 (Περού)
- Κεφάλαιο 57 (Περού)
- Κεφάλαιο 58 (Περού)
- Κεφάλαιο 59 (Περού)
- Κεφάλαιο 60 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 61 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 62 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 63 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 64 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 65 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 66 (Αργεντινή)
- Κεφάλαιο 67 (Αργεντινή)
- Κεφάλαιο 68 (Επίλογος)
- Κεφάλαιο 69 (Επίλογος)
- Κεφάλαιο 70 (Περού)
- Κεφάλαιο 71 (Βραζιλία)
Vallegrande ,ένα πανεμορφο χωριο που οι ρυθμοι της ζωης είναι σταματημενοι, χτισμενο στα 2100 μ . στους προποδες των Ανδεων και 250 χλμ νοτιοδυτικα της Santa Cruz. (προτιμησαμε να ανεβαινουμε σταδιακα προς τη La Paz (3670 μ) ετσι ώστε να μην εχουμε προβλημα με το Soroche : Αltitude Sickness .
και οχι μονο.. το βαγιαγκραντε ηταν ενα χωριο σταθμος πριν φτασουμε να αποτισουμε φορο τιμης στον Τσε.
πολλα παιδια τον εχουν αφισσα στα δωματια τους χωρις να ξερουν τι πρεσβευει η ιδεολογια του Τσε. ενας μουσατος αδυνατος με γενι και μπερε που αντιπροσωπευει την οποια επανασταση..
το να βρεθω στο σημειο που τον επιασαν και τον σκοτωσαν μεσα στη ζουγκλα στο φαραγγι του χουρον , ηταν κατι περισσοτερο απο επιλογη μου. εκει νοικιασαμε ενα corolla .. Οτι καλυτερο υπηρχε στο φτωχικο χωριο..δεν ηταν καν εταιρεια ενοικιασης ..πειρατικο ταξι θα το ελεγα..με λαστιχα λιωμενα.. αλλα το να φτασουμε στα λα χιγκερα La Higuera ηταν μια εσωτερικη πιεση που δεν μπορουσα να υπερνικησω.και ηθελα να ειμαι αυτονομος οσο γινεται και οχι σαν τσουβαλι μεσα σε λεωφορειο. μια κυρια που τη βοηθησαμε να κατεβασει τα πραγματα της μολις ηρθε ο αντρας της να τη παραλαβει ειπε θα σας δωσω το αμαξι μου αμα θελετε να νοικιασετε η να παρετε ταξι. και ετσι το προτιμησα απο το να παω στη πιατσα και να περιμενω .
τα τουριστικα λεωφορεια πηγαιναν και ερχονταν με αργους ρυθμους μεσα στη ξεχασμενη απο το χρονο και το Θεο περιοχη .
και οχι μονο.. το βαγιαγκραντε ηταν ενα χωριο σταθμος πριν φτασουμε να αποτισουμε φορο τιμης στον Τσε.
πολλα παιδια τον εχουν αφισσα στα δωματια τους χωρις να ξερουν τι πρεσβευει η ιδεολογια του Τσε. ενας μουσατος αδυνατος με γενι και μπερε που αντιπροσωπευει την οποια επανασταση..
το να βρεθω στο σημειο που τον επιασαν και τον σκοτωσαν μεσα στη ζουγκλα στο φαραγγι του χουρον , ηταν κατι περισσοτερο απο επιλογη μου. εκει νοικιασαμε ενα corolla .. Οτι καλυτερο υπηρχε στο φτωχικο χωριο..δεν ηταν καν εταιρεια ενοικιασης ..πειρατικο ταξι θα το ελεγα..με λαστιχα λιωμενα.. αλλα το να φτασουμε στα λα χιγκερα La Higuera ηταν μια εσωτερικη πιεση που δεν μπορουσα να υπερνικησω.και ηθελα να ειμαι αυτονομος οσο γινεται και οχι σαν τσουβαλι μεσα σε λεωφορειο. μια κυρια που τη βοηθησαμε να κατεβασει τα πραγματα της μολις ηρθε ο αντρας της να τη παραλαβει ειπε θα σας δωσω το αμαξι μου αμα θελετε να νοικιασετε η να παρετε ταξι. και ετσι το προτιμησα απο το να παω στη πιατσα και να περιμενω .
τα τουριστικα λεωφορεια πηγαιναν και ερχονταν με αργους ρυθμους μεσα στη ξεχασμενη απο το χρονο και το Θεο περιοχη .