PtK
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τα παντα ρει
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2 (Προετοιμασία)
- Κεφάλαιο 3 (Βραζιλία)
- Κεφάλαιο 4 (Βραζιλία)
- Κεφάλαιο 5 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 6 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 7 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 8 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 9 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 10 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 11 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 12 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 13 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 14 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 15 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 16 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 17 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 18 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 19 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 20 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 21 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 22 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 23 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 24 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 25 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 26 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 27 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 28 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 29 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 30 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 31 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 32 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 33 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 34 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 35 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 36 (Περού)
- Κεφάλαιο 37 (Περού)
- Κεφάλαιο 38 (Περού)
- Κεφάλαιο 39 (Περού)
- Κεφάλαιο 40 (Περού)
- Κεφάλαιο 41 (Περού)
- Κεφάλαιο 42 (Περού)
- Κεφάλαιο 43 (Περού)
- Κεφάλαιο 44 (Περού)
- Κεφάλαιο 45 (Περού)
- Κεφάλαιο 46 (Περού)
- Κεφάλαιο 47 (Περού)
- Κεφάλαιο 48 (Περού)
- Κεφάλαιο 49 (Περού)
- Κεφάλαιο 50 (Περού)
- Κεφάλαιο 51 (Περού)
- Κεφάλαιο 52 (Περού)
- Κεφάλαιο 53 (Περού)
- Κεφάλαιο 54 (Χιλή)
- Κεφάλαιο 55 (Περού)
- Κεφάλαιο 56 (Περού)
- Κεφάλαιο 57 (Περού)
- Κεφάλαιο 58 (Περού)
- Κεφάλαιο 59 (Περού)
- Κεφάλαιο 60 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 61 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 62 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 63 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 64 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 65 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 66 (Αργεντινή)
- Κεφάλαιο 67 (Αργεντινή)
- Κεφάλαιο 68 (Επίλογος)
- Κεφάλαιο 69 (Επίλογος)
- Κεφάλαιο 70 (Περού)
- Κεφάλαιο 71 (Βραζιλία)
διπλωματικα επεισοδια (παρελκομενα)
ειμαστε copa cabana στη λιμνη τιτικακα..
αφου εχει κανονισει ενα ταξιδιωτικο πρακτορειο να μεταφερθουμε εκει,με διανυκτερευση κτλ..
-ποσο κοστιζει ?
-200 US$.
-ok.
ερχεται μια αλλη του γραφειου και λεει οτι δεν θα μπορειτε να δειτε το Isla de la luna γιατι δεν εχει κινηση και δεν παει το καραβακι συνεχεια..
-οκ.να το νοικιασουμε το καραβακι Prive..
-γινεται,αλλα θα πατε εκει επιτοπου..
-οκ.
....
ερχεται ενας τυπος για οδηγος ,εκατσε και εφαγε στο τραπεζι μας..και μετα απο 10 λεπτα μας εβαλε στο βαπορακι της γραμμης για το κεντρικο νησι...εκει κανονιζει να δωσω και 490 κωλομπαρια για την τιμη για το Private βαπορακι μετα και για τα εισητηρια της επιστροφης με το λεωφορειο..μου κλεινει την τιμη για το πριβε στα 350 ΒοLivianos.
-θα σε περιμενω το απογευμα αυριο στο ταδε σημειο να σου δωσω τα εισητηρια ,μου λεει..
παμε στο νησακι ,γυριζουμε.. περιμενω στο ταδε σημειο..πουθενα ο τυπος ..το λεωφορειο σε λιγο φευγει..
αρχιζω και ρωταω τα γυρω πρακτορεια αν ξερουν τον ..ταδε...κανενας δεν τον ηξερε...και με πιανουν τα διαολια μου..
καποια στιγμη εμφανιζεται μαλλον η γυναικα του και μου φερνει τα εισητηρια..
μολις απομακρυνεται κοιταω την τιμη..και το καθε εισητηριο κανει 30 Βοlivianos ..αρα λειπουν 80 κωλομπαρια..
την φωναζω στο δρομο και αφου τις εξηγω ,παιρνει τηλ τον αλλον και μου λεει οτι ζητησε παραπανω ο καπετανιος ..
-και γιατι δεν μου το ειπες χτες που το κανονισες? περιμενες να μπω στο λεωφορειο και να φυγω?
κανα μισαωρο βαβουρα στη μεση του δρομου με φωνες να μας κοιτανε...(θα σας παω στη policia και σας και το γραφειο σας και μετα στο δικαστηριο κτλ)
πηγε σπιτι και εφερε και τα υπολοιπα..
ειμαστε copa cabana στη λιμνη τιτικακα..
αφου εχει κανονισει ενα ταξιδιωτικο πρακτορειο να μεταφερθουμε εκει,με διανυκτερευση κτλ..
-ποσο κοστιζει ?
-200 US$.
-ok.
ερχεται μια αλλη του γραφειου και λεει οτι δεν θα μπορειτε να δειτε το Isla de la luna γιατι δεν εχει κινηση και δεν παει το καραβακι συνεχεια..
-οκ.να το νοικιασουμε το καραβακι Prive..
-γινεται,αλλα θα πατε εκει επιτοπου..
-οκ.
....
ερχεται ενας τυπος για οδηγος ,εκατσε και εφαγε στο τραπεζι μας..και μετα απο 10 λεπτα μας εβαλε στο βαπορακι της γραμμης για το κεντρικο νησι...εκει κανονιζει να δωσω και 490 κωλομπαρια για την τιμη για το Private βαπορακι μετα και για τα εισητηρια της επιστροφης με το λεωφορειο..μου κλεινει την τιμη για το πριβε στα 350 ΒοLivianos.
-θα σε περιμενω το απογευμα αυριο στο ταδε σημειο να σου δωσω τα εισητηρια ,μου λεει..
παμε στο νησακι ,γυριζουμε.. περιμενω στο ταδε σημειο..πουθενα ο τυπος ..το λεωφορειο σε λιγο φευγει..
αρχιζω και ρωταω τα γυρω πρακτορεια αν ξερουν τον ..ταδε...κανενας δεν τον ηξερε...και με πιανουν τα διαολια μου..
καποια στιγμη εμφανιζεται μαλλον η γυναικα του και μου φερνει τα εισητηρια..
μολις απομακρυνεται κοιταω την τιμη..και το καθε εισητηριο κανει 30 Βοlivianos ..αρα λειπουν 80 κωλομπαρια..
την φωναζω στο δρομο και αφου τις εξηγω ,παιρνει τηλ τον αλλον και μου λεει οτι ζητησε παραπανω ο καπετανιος ..
-και γιατι δεν μου το ειπες χτες που το κανονισες? περιμενες να μπω στο λεωφορειο και να φυγω?
κανα μισαωρο βαβουρα στη μεση του δρομου με φωνες να μας κοιτανε...(θα σας παω στη policia και σας και το γραφειο σας και μετα στο δικαστηριο κτλ)
πηγε σπιτι και εφερε και τα υπολοιπα..