dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΔΟΥ Κορίνθου
Στον σταθμό είχε πολλούς στρατιώτες και γενικά στρατιωτικούς. Ας ρωτήσουμε λοιπόν έναν μπας και σταθούμε πιο τυχεροί διότι μας φάνηκαν πιο αξιόπιστοι και γνώστες των δρομολογίων. πλησιάζω λοιπόν έναν και τον ρωτάω για το βραδυνό τρένο της Τζοντπούρ, αυτός δεν μου μιλάει μόνο με κοιτάει και μου κάνει νόημα να μην μιλάω (αυτό μου θύμισε τον καλό μου, γιατί άραγε?) και να τον ακολουθήσω. Αφού δεν είχαμε και τίποτα καλύτερο να κάνουμε λέμε δεν βαρυέσαι το πολύ πολύ να ανεβούμε σε κανένα τρένο για Πακιστάν, που ξέρεις? μπορεί να είναι καλύτερα.. Μας πάει σε έναν άλλο στρατιώτη και μας δείχνει ένα τρένο Αυτό είναι σίγουρα λέμε γιατί απέξω ήταν έτοιμα να φορτωθούν μεγάλα δέματα σαν σπίτια και γράφανε Τζοντπούρ απέξω. Ινδια-dim 9-1. Να σκοράρω και εγώ λίγο. Τώρα έμενε να βρούμε το βαγόνι μας. Υποτίθεται ότι θα αναρτούσαν έξω από το βαγόνι ένα χαρτί με τα ονόματά μας , έτσι ξεκινήσαμε για να το βρούμε. Ελα όμως που το τρένο είχε 34567 βαγόνια και γύρω στα 5 χιλιόμετρα μήκος. Περπατάγαμα και περπατάγαμε και κοίταγα για το διαβατήριό μου γιατί λέω με τόσο περπάτημα θα πρέπει να κοντοζυγώνουμε στα σύνορα και θα μας το ζητήσουν οι αρχές του τόπου... Τόσο περπάτημα .. Και αποτέλεσμα βρίσκουμε ένα χαρτί αλλά μαντέψτε τα ονόματα μας δεν υπήρχαν.. (έχω πολλά ταλέντα αλλά σανσκριτικά δεν διαβάζω). Τί κάνουμε τώρα? Θα σας πώ κάτι από την πείρα μου, όταν είσαι κουρασμένος και απελπισμένος και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ψάχνεις να τσακωθείς με κάποιον δικό σου κατά προτίμηση και έτσι τσακώθηκα και εγώ με τον καλό μου ελλείψει κάποιου άλλου Ελα να μπούμε του έλεγα σε αυτό το βαγόνι κάποιος θα μας δει (υπάλληλος τρένου) και θα μας υποδείξει την σωστή θέση. Οχι μου έλεγε δεν είναι αυτό βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου και εδώ τι κάνουμε? το πρωί ημασταν οι άνθρωποι που έβλεπαν τα αεροπλάνα να πετούν και τώρα το βράδυ θα ήμασταν οι άνθρωποι που έβλεπαν τα τρένα να περνούν Ωραία εξέλιξη μέσα σε 10 ώρες.. Τελικά αφού τέρψαμε τους παρευρισκομένουν ινδούς με θέαμα (άρτο δεν είχαμε) τα βρήκαμε και μπήκαμε σε ένα βαγόνι και τότε ..... έχασα τον καλό μου που κατέβηκε από το τρένο με έναν υπάλληλο για να του δείξει κάτι....
Attachments
-
16,5 KB Προβολές: 161