dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΔΟΥ Κορίνθου
λοιπόν νέα γυναίκα μόνη ψάχνει .... ζαλίστηκα παιδιά τι να κάνω αν έφευγε το τρένο που θα τον έβρισκα ? και έτσι ζαλισμένη που ήμουν και προσπαθούσα να θυμηθώ ποιός έχει τα διαβατήρια και το συνάλλαγμα εγώ ή αυτός έκανα το μόνο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό¨ άνοιγα πόρτες.... 3 είχε λέω θα τον βρώ, ανοίγω την πρώτη του κουπέ βλέπω έναν τύπο με 3 γυναίκες οχι λέω ο δικός μου δεν είναι αυτός με δυσκολία κουμαντάρει εμένα για να δούμε την κουρτίνα 2 , ανοίγω και ιδού η αυτού υψηλότητα της Τζοντπούρ , τότε δεν το ήξερα γιατί άμα το ήξερα θα μπαστακωνόμουν και δεν θα έψαχνα άλλο για τον δικό μου (κάποιο τρένο θα βρεί...) το έμαθα αργότερα από τους συνεπιβάτες μας στο ίδιο κουπέ (ναι ναι θυμάστε αυτούς με τα προβλήματα συμπιεσμένων αερίων στην κοιλιακή χώρα και όχι μόνο). Οταν μπήκα είχε νοικιάσει ολόκληρο το κουπέ και τις 4 θέσεις και καθόταν και έπαιζε με τα μουστάκια του. Σόρυ του λέω (ζαλισμένη ακόμα) αλλά έχασα τον άντρα μου (λες και τον ένοιαζε) , No problem μου λέει, εμ βέβαια εσένα τι σε κόφτει σκέπτομαι , εσύ τα μούσια σου και εγώ τον άντρα μου ααα... όλα και όλα δίκαια πράγματα. Σε κάποια στιγμή λέω να βγώ έξω από το τρένο για να τον ψάξω αλλά ο Λάζαρος εμφανίσθει... και έτσι βεβαιωθήκαμε για την σωστή θέση (και προορισμό) μπαστακωθήκαμε και λέμε ωραία τώρα σε λίγο θα φύγουμε και σε 11 ώρες θα πάμε στον προορισμό μας.. και το ωραίο ήταν ότι νομίζαμε ότι δεν θα έχουμε άλλους συνεπιβάτες και ανάψαμε τσιγάρα, φάγαμε μπισκότα και γενικά ΄΄ημασταν συμφιλιωμένοι και μέσα στην καλή χαρά... αλλά ..... οταν πάει κάτι στραβά -επαναλαμβάνω- τότε όλα πάν στραβά όπως τότε στο Μαρόκο, αλλά αυτό σε άλλο ποστ. Συνεχίζω. Οταν έφυγε το τρένο έκανε στάσεις μέσα στο δελχί άλλες 2 φορές νομίζω και στην 3η και τυχερή ανέβηκε ένα συμπαθέστατο κατά τα άλλα ζευγάρι ινδών, οι οποίοι μάλιστα είχαν κάνει και τα κουμάντα τους από άποψη βρώσης εννοώ. Μπήκαν , διαλέξαν κρεβάτια, ότι τους είχαμε αφήσει δηλαδή , γνωριστήκαμε και μετά ανοίξαν την πετσετούλα τους για να φάνε. Ολο το βαγόνι (εννοώ το βαγόνι όχι το κουπέ) μύρισε από τα εδέσματά τους. Εμένα δεν μου άρεσε η μυρωδιά αλλά δικαίωμά τους και καλά κάναν, έτσι λέω κάτσε να βγώ λίγο στον διάδρομο για να καπνίσω να μην τους ενοχλώ, καθότι κυρία. Την ώρα που λέτε που έχω ανάψει τσιγάρο πετιέται ένας από δίπλα (αυτός με τις 3 γυναίκες) με τα σώβρακα... ναι ναι ναι ... καλά διαβάζετε και αρχίζει με στολίζει κανονικά .. (Ινδικά δεν ξέρω αλλά εγώ το κατάλαβα έχω 6η αίσθηση). Ερχεται και ένας δεν ξέρω από που , δεν ξέρω ποιός και κάτι του λέει, κάτι μου λέει και υπήρξε ένας συμβιβασμός. Εγω κάπνιζα δίπλα από την πόρτα και αυτός μέσα στο κουπέ του με το χαρέμι του.
Attachments
-
16,5 KB Προβολές: 161