dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΔΟΥ Κορίνθου
Λοιπόν... συνεχίζω (αν και τώρα είμαι πεπεισμένη ότι κουραστήκατε). Που είχα μείνει ααα ναι όταν πέρασε λίγο η ώρα ο δικός μου ξάπλωσε στην πάνω κουκέτα να κοιμηθεί, εγώ ήμουν στην κάτω και δίπλα μου ήταν η γυναίκα η ινδή. γενικά εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ ούτε σε τρένα , ούτε σε λεωφορεια, ούτε σε αεροπλάνα, ούτε σε καναπέδες, άρα δεν μπορούσα να κοιμηθώ η καψερή σε αντίθεση, -το τονιζω- με τους συνταξιδιώτες μου , οι οποίοι ταβλιάστηκαν εν ριπή οφθαλμού. Βγάζω ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα αλλά ακούω κάτι. Εχω έναν θείο που είναι επιπλοποιός και δίπλα από το σπίτι μου έχει το εργαστήριό του, άρα η πριονοκορδέλα μου είναι πόλύ οικείος ήχος καθώς καταλαβαίνετε. Ετσι καταλαβαίνεται πως αισθάνθηκα βρισκόμενη με μιας σε ένα περιβάλλον τόσο γνωστό <Τι στο καλό λέω? Ακούω τον θείο μου τον Γιώργο στην ινδία?> Μπα ιδέα μου.. Κι όμως η πριονοκορδέλα στο αυτί μου το δεξί.. μπα..συνειδητοποιώ οτι η ινδή δίπλα έχειι κοιμηθεί και ροχαλίζει του καλού καιρού, αλλά για μια στιγμή έχει συνοδεία και τον σύζυγό της , αλλά για άλλη μια στιγμή βγάζουν περίεργους θορύβους... Θεέ μου είναι αυτό που νομίζω? Και είμαι και μη μου άπτου από την φύση μου. και μου το έλεγε ο θείος μου η ινδία δεν είναι για εσένα , αλλά εγώ που! Και δεν είναι μόνο αυτό .. σε κάποια στιγμή βλέπω μια κατσαρίδα στο κεφάλι μου πίσω από το μαξιλάρι.. Λέω τώρα να την πιάσω με το βιβλίο μου και να την τινάξω μακρυά, αλλά άμα το έκανα θα προσγειωνόταν στο στόμα της άτυχης ινδής απέναντί μου , άρα σηκώνομαι για τσιγάρο στον διάδρομο. Να σου το καμάκι ο μέσος Ινδός , υπάλληλος στο τρένο και σου λέει σήμερα είναι η τυχερή μου μέρα. Με βλέπει όρθια και μου προτείναι ένα κάτσω σε ένα δωματιάκι που έχουν οι υπάληλοι για τα προσωπικά τους αντικείμενα , κλπ. Αντε λέω να μην τον προσβάλω και πάω.
Attachments
-
16,5 KB Προβολές: 161