go2dbeach
Member
- Μηνύματα
- 6.032
- Likes
- 9.900
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2
- Cayo district
- Jaguar Paw zip-line
- Belize zoo
- Five sisters falls
- Blue hole
- Blue hole
- Placencia
- Placencia
- Κεφάλαιο 11
- Κεφάλαιο 12
- Κεφάλαιο 13
- Κεφάλαιο 14
- Caulker:Go Slow
- Shark & Ray Alley
- Caye Caulker
- Caye Caulker
- La Isla Bonita
- La Isla Bonita
- Κεφάλαιο 21
- La Isla Bonita
- Captain Morgan
- Captain Morgan
- You better Belize it!

Πισω στο νησι , νοικιασαμε ποδηλατα και οδηγησαμε στους πισω δρομους στα σπιτια των ντοπιων. Οι γυναικες με χρωματιστα ρολει στο κεφαλι συζητουσαν τα νεα της ημερας και στο μικρο αεροδιαδρομο του νησιου τα παιδια επαιζαν ποδοσφαιρο και διεκοπταν για λιγα λεπτα μεχρι να προσγειωθει η απογειωθει καποιο μικρο δικινητηριο αεροπλανο. Λαχταριστες μυρωδιες απο τροπικα κρεολεζικα πιατα εβγαιναν απο τα παραθυρα συνοδευομενες με μουσικες στη διαπασων που ταιριαζαν γαντι στην εξωτικη ατμοσφαιρα.


Το μονο πιο ζωηρο μερος ειναι το Σπλητ και περασαμε ολα τα απογευματα εκει για ποτο , ενω ο Junior επαιρνε μαθηματα απο τα ντοπια παιδια πως να πιανειs αστεριες και καβουρια που κρυβονταν μεσα σε τεραστια κοχυλια.

Το νησι εινα ενας μικρος παραδεισος με υπεροχη ατμοσφαιρα και αναμεικτη γευση Λατινικης Αμερικης και Καραιβικης.Το πιο υπεροχο ειναι οτι δεν το προτιμουν οι τουριστες , αλλα οι λιγοι ανεξαρτητοι ταξιδιωτες που αναζητουν μη ανεπτυγμενα μερη , ντοπιους που σε βλεπουν σα φιλο και φθηνες τιμες.Απο την πρωτη μας μερα αισθανθηκαμε μερος της μεγαλης παρεας του Caulker.
Ολοι κυκλοφορουν ξυπολητοι στο νησι που με το ζορι εχει μηκος 1 χλμ αφου η απαλη ζαχαρενια αμμος που το καλυπτει ειναι ευχαριστη στα ποδια..Μονο 2-3 golf cart κυκλοφορουσαν κι αυτα νοικιασμενα απο καποιους που εμεναν στα ελαχιστα ακριβοτερα ξενοδοχεια και εμοιαζαν να μην ταιριαζουν στο νησι.
Attachments
-
21,8 KB Προβολές: 394
Last edited: