s-travelholic
Member
Πώς θα μπορούσαμε να μη θυμόμαστε αυτή τη μέρα (αν και εγώ δε θυμόμουν τι μέρα ήταν);Θυμάστε εκεί στο 2015 που μία ωραία ημέρα, Δευτέρα ήταν, έκλεισαν οι τράπεζες μέχρι νεοτέρας;
Σε άλλον άνθρωπο βασίστηκες άλλος βρέθηκε να σε στηρίξει.Αν υπάρχει πρόβλημα με τις τράπεζες και δεν έχεις λεφτά, έλα να μείνεις μαζί μας μου λέει και με καληνυχτίζουν.
χαχα ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Θα σου πω όμως το εξής: η καλύτερη μου φίλη που δεν θέλει να πάει πουθενά γιατί αγχώνεται πολύ, μου δήλωσε ότι αυτό ήταν το μοναδικό ταξίδι που ζήλεψε (από τις ιστορίες και τις φωτογραφίες)!Θα ειμαι ειλικρινης: Οι τοποι που ταξιδεψες δεν ειναι μεσα στην λιστα μου. Ειμαι της πεπατημενης οδου (main stream το λενε οι δηθεν αγγλομαθεις).
Αρχισα να διαβαζω την ιστορια σου γιατι τραβηξε την προσοχη μου ο τιτλος σου. Τωρα ομως σε διαβαζω με ενδιαφερον. Ειναι τοσο ζωντανη η γραφη σου που εχω αγωνια να δω τι θα γινει μετα.
Εχω στρογγυλοκαθησει και περιμενω την συνεχεια.![]()
Ευχαριστώ πολύ, ξέρεις είσαι στο top των ταξιδευτών που απολαμβάνω να διαβάζω. Μην σου πω ότι είσαι από αυτούς που ελπίζω να γνωριστούμε κι από κοντά!Πήγα στην Αρμενία ένα μιση μήνα μετά από σένα, κι εγώ μόνη μου. Τη μέρα μετά το δημοψήφισμα θυμάμαι είχα κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο κι έβαψα τα μαλλιά μου μαύρα! Η υπόλοιπη Ελλάδα τα ‘βάφε μαύρα επίσης.
Σε συγχαίρω για τα κότσια σου. Δε ξέρω αν θα είχα τόση αισιοδοξία στη θέση σου. Η δε αφήγηση, απολαυστική.
Εν αναμονή για τη συνέχεια.
Με τιμούν τα λόγια σου! Για την ώρα κερνάω χινκαλι στο κουταισι.Ευχαριστώ πολύ, ξέρεις είσαι στο top των ταξιδευτών που απολαμβάνω να διαβάζω. Μην σου πω ότι είσαι από αυτούς που ελπίζω να γνωριστούμε κι από κοντά!
Κι εκεί που είπα κι εγώ να ξεκινήσω, έκατσε ένα σεμινάριο που θα συνδυάσω με ένα 5ημερο στην Ρουμανία και μου κόπηκε η φόρα.