echo2011
Member
Περιεχόμενα
Ξημέρωσε Σάββατο 4/1.. Η πρώτη μας δουλειά ήταν να πάρουμε πρωί πρωί τηλέφωνο για να μάθουμε αν άνοιξε καμία θέση για να πάμε στο άγαλμα της Ελευθερίας. Δυστυχώς δεν υπήρχε τίποτα. Ούτε καν για επίσκεψη στο νησί χωρίς άνοδο στο άγαλμα. Μας εξήγησαν ότι λόγω του καιρού υπήρχαν πολλές ακυρώσεις και αλλαγές και δεν είχε μείνει τίποτα. Mόνο απ'το New Jersey μπορούσαμε να πάμε αλλά θα χάναμε πολύ χρόνο και έτσι δε πήγαμε καθόλου και έκανα αργότερα αίτηση για ακύρωση απ'το site τους. Λίγες μέρες μετά μου επέστρεψαν τα 2/3 του ποσού της κράτησης αν και στο τηλέφωνο μου είχαν πει ότι δεν επιστρέφουν χρηματα για ακυρώσεις που γίνονται την προγραμματισμένη μέρα της επισκεψης.
Πήραμε λοιπόν το τρένο για να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα μας. Στη διαδρομή χαζεύαμε το χιονισμένο τοπίο..
Λίγο πριν φτάσουμε στο Μανχάταν
Πρώτη μας στάση το μουσείο φυσικής ιστορίας.
Απέξω είχε ένα τεράστιο στολισμένο... δεινόσαυρο!
Για τα εισητήρια δίνεις όσα χρήματα θέλεις αλλά σε ενημερώνουν πως αν δε πληρώσεις ολόκληρη την συνιστώμενη τιμή (25$ νομίζω) δεν έχεις πρόσβαση σε κάποιες προσωρινές εκθέσεις. H γνωστή ταινία "Μια νύχτα στο μουσείο" χρησιμοποίησε πλάνα από το εξωτερικό του μουσείου και τα γυρίσματα έγιναν σε σκηνικό που είχε σαν πρότυπο το συγκεκριμένο μουσείο.. Πρώτα πήγαμε στο Rose Center for Earth and Space όπου προβάλλεται σε ένα μεγάλο θόλο μια ταινία μικρού μήκους που εξηγεί την δημιουργία του κόσμου.. Από τις πιο δημοφιλείς πτέρυγες του μουσείου είναι αυτή με τους σκελετούς δεινοσαύρων στον 4ο όροφο..
Αμέσως μετά πήγαμε στο πανέμορφο Central park που είναι ακριβώς δίπλα..
Πήραμε λοιπόν το τρένο για να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα μας. Στη διαδρομή χαζεύαμε το χιονισμένο τοπίο..

Λίγο πριν φτάσουμε στο Μανχάταν

Πρώτη μας στάση το μουσείο φυσικής ιστορίας.

Απέξω είχε ένα τεράστιο στολισμένο... δεινόσαυρο!

Για τα εισητήρια δίνεις όσα χρήματα θέλεις αλλά σε ενημερώνουν πως αν δε πληρώσεις ολόκληρη την συνιστώμενη τιμή (25$ νομίζω) δεν έχεις πρόσβαση σε κάποιες προσωρινές εκθέσεις. H γνωστή ταινία "Μια νύχτα στο μουσείο" χρησιμοποίησε πλάνα από το εξωτερικό του μουσείου και τα γυρίσματα έγιναν σε σκηνικό που είχε σαν πρότυπο το συγκεκριμένο μουσείο.. Πρώτα πήγαμε στο Rose Center for Earth and Space όπου προβάλλεται σε ένα μεγάλο θόλο μια ταινία μικρού μήκους που εξηγεί την δημιουργία του κόσμου.. Από τις πιο δημοφιλείς πτέρυγες του μουσείου είναι αυτή με τους σκελετούς δεινοσαύρων στον 4ο όροφο..

Αμέσως μετά πήγαμε στο πανέμορφο Central park που είναι ακριβώς δίπλα..
Last edited: