GTS
Member
Last edited by a moderator:
21/2-7/3 (Μεξικό και Γουατεμάλα) - Συνολικό κόστος ~2000 ευρώ/άτομο.Πότε έγινε το ταξίδι και πόσες συνολικά ημέρες κράτησε;
Όχι, δε χάρηκα που έφυγα από Μεξικό, εκεί που πήγα και αναφέρω παραπάνω μου άρεσε πολύ. Το "επιτέλους Γουατεμάλα" αναφέρεται στο ότι ξεκινήσαμε μεσάνυχτα από San Cristobal με night bus για Palenque και από εκεί πάλι πόσες ώρες για σύνορα κτλ. Είναι δηλαδή "επιτέλους, φτάσαμε" ένα πράγμα. Βέβαια, μετά μέχρι το Φλόρες, έχει κάμποσο ακόμα (τα ξέρεις).Περιπέτειες βλέπω...ε;
Πραγματικά, περιμένω να διαβάσω τη γνώμη σου για τη Γουατεμάλα!!
Πάντως ο επίλογος του κεφαλαίου δείχνει ότι σου άρεσε.
Απ' την άλλη το ''επιτέλους Γουατεμάλα'', νομίζω δείχνει ότι χάρηκες που έφευγες απο το Μεξικό... Θα μας το πείς ή θα γράψεις καμιά ιστορία και για Μεξικό;;;![]()
Αν και χωρίς παραλίες, me gusta mucho!Επιτέλους ταξιδοιστορία από τους αγιους τόπους! Αν και ελπίζω να έχουμε ιστορία και από Μέχικο, δηλώνω ότι Me gusta Guatemala![]()
H Γουατεμάλα ήταν η μεγάλη έκπληξη του ταξιδιού μου....Όχι, δε χάρηκα που έφυγα από Μεξικό, εκεί που πήγα και αναφέρω παραπάνω μου άρεσε πολύ. Το "επιτέλους Γουατεμάλα" αναφέρεται στο ότι ξεκινήσαμε μεσάνυχτα από San Cristobal με night bus για Palenque και από εκεί πάλι πόσες ώρες για σύνορα κτλ. Είναι δηλαδή "επιτέλους, φτάσαμε" ένα πράγμα. Βέβαια, μετά μέχρι το Φλόρες, έχει κάμποσο ακόμα (τα ξέρεις).
Τη Γουατεμάλα τη λάτρεψα όμως.
Σοβαρά ρε παιδιά? Κι εγώ έφτασα στα σύνορα με τοH Γουατεμάλα ήταν η μεγάλη έκπληξη του ταξιδιού μου....