dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΔΟΥ Κορίνθου
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο
- Κεφάλαιο 3ο
- Κεφάλαιο 4ο
- Κεφάλαιο 5ο
- Κεφάλαιο 6ο
- Κεφάλαιο 7ο
- Κεφάλαιο 8ο
- Κεφάλαιο 9ο][B]Ο Μεγάλος Γρίφος[/B
- Κεφάλαιο 10ο
- Κεφάλαιο 11ο
- Κεφάλαιο 12ο][B]Γαστριμαρική αρχιτεκτονική και παίγνια [/B
- Κεφάλαιο 13ο][B]Ελληνες, Αμερικάνοι και ναυτική δύναμη[/B
- Κεφάλαιο 14ο
- Κεφάλαιο 15ο][B]Ελάτε στα Μάταλα. Θα περάσουμε καλάααααα[/B
- Κεφάλαιο 16ο][B]Οταν η Τατιάνα παίρνει συνέντευξη από τον Ελβετό[/B
- Κεφάλαιο 17ο][B]Η λίμνη Δοιράνη της Ταυλάνδης [/B
- Κεφάλαιο 18ο][B]Η νυχτα του Αγιου Βαρθολομαιου[/B
- Κεφάλαιο 19ο][B]θα σου βγάλω τ' άντερα και θα σου τα περάσω γραβάτα[/B
- Κεφάλαιο 20ο][B
- Κεφάλαιο 21ο][B
- Κεφάλαιο 22ο][B]O τρομοκράτης με ........ την κρεμάστρα ?[/B
- Κεφάλαιο 23ο][B
Επίλογος
[/B]
Οταν έληξε πλέον το ταξίδι μας, μπορέσαμε να το κρίνουμε και να το αξιολογήσουμε χωρίς συναισθηματική φόρτιση, δίκαια και αντικειμενικά. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι βέβαια για την παταγώδη αποτυχία του, δεν ευθύνεται φυσικά η χώρα, αλλά οι συγκυρίες και ίσως και λίγη κακοδαιμονία. Οπως ανέφερα και στην εισαγωγή Ταυλάνδη δεν ξαναπήγαμε, αλλά και ούτε πρόκειται να ξαναπάμε. Καλύτερα είναι να μην προκαλούμε την μοίρα μας. Σε γενικές γραμμές όμως, είχε και τα καλά του. Αγοράσαμε σουβενίρ τα οποία έχω κάπου σκονισμένα σε κάτι ντουλάπες, βγάλαμε αξιομνημόνευτες φωτογραφίες, περάσαμε και στιγμές που σίγουρα θα μας μείνουν βαθιά χαραγμένες στην μνήμη. Τελικά ένα ταξίδι όσο εφιαλτικό και αν καταφέρει και μεταλλαχθεί δεν παύει να είναι ακριβώς αυτό, ένα ταξίδι. Ασχημο ή όμορφο δεν σταματά να αποτελεί πηγή έμπνευσης και αναμνήσεων. Αλλωστε στο αεροδρόμιο του Μπαχρέιν για να είμαι ειλικρινής μας ήρθε η ιδέα το επόμενο να είναι το Μαρόκο

. Τότε μας φαινόταν καλή ιδέα και πιστεύαμε ακράδαντα ότι το φιάσκο δεν θα επαναληφθεί. Ποσο αδαείς και ανεπίδεκτοι μαθήσεως μπορεί να είναι οι άνθρωποι. Οπως και να έχει όμως εγω θυμάμαι με ευδαιμονία την Ταυλάνδη όσο σκληρα και αν μου φέρθηκε. Διότι δεν φταίει αυτή αγαπητοί μου, το κάρμα μας φταίει, το κάρμα μας......
[/B]
Οταν έληξε πλέον το ταξίδι μας, μπορέσαμε να το κρίνουμε και να το αξιολογήσουμε χωρίς συναισθηματική φόρτιση, δίκαια και αντικειμενικά. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι βέβαια για την παταγώδη αποτυχία του, δεν ευθύνεται φυσικά η χώρα, αλλά οι συγκυρίες και ίσως και λίγη κακοδαιμονία. Οπως ανέφερα και στην εισαγωγή Ταυλάνδη δεν ξαναπήγαμε, αλλά και ούτε πρόκειται να ξαναπάμε. Καλύτερα είναι να μην προκαλούμε την μοίρα μας. Σε γενικές γραμμές όμως, είχε και τα καλά του. Αγοράσαμε σουβενίρ τα οποία έχω κάπου σκονισμένα σε κάτι ντουλάπες, βγάλαμε αξιομνημόνευτες φωτογραφίες, περάσαμε και στιγμές που σίγουρα θα μας μείνουν βαθιά χαραγμένες στην μνήμη. Τελικά ένα ταξίδι όσο εφιαλτικό και αν καταφέρει και μεταλλαχθεί δεν παύει να είναι ακριβώς αυτό, ένα ταξίδι. Ασχημο ή όμορφο δεν σταματά να αποτελεί πηγή έμπνευσης και αναμνήσεων. Αλλωστε στο αεροδρόμιο του Μπαχρέιν για να είμαι ειλικρινής μας ήρθε η ιδέα το επόμενο να είναι το Μαρόκο

Attachments
-
20,1 KB Προβολές: 492