dorita18
Member
Ήρθε η ώρα του γυρισμού λέμε. Χαζέψαμε λίγο ακόμα το όμορφα πάρκο και τα ζωάκια του αποχαιρετήσαμε την καμαρωτή λεοπάρδαλη και περπατήσαμε ανάμεσα στα ομορφοκουρεμένα δέντρα που λες και τα είχαν κουρέψει με την ψηλή και με μέτρο. Πραγματικά τα έχουν προσεγμένα και κλαδεμένα με τόση ακρίβεια που τα κοιτάς με περιέργεια αλλά και με θαυμασμό για την τόση περιποίηση. Περάσαμε και από ένα πανέμορφο θερμοκήπιο ( νομίζω πως ήταν
) δεν μπήκαμε μέσα αλλά φαινόταν υπέροχο και από απέξω.
Φτάσαμε στη έξοδο και στη στάση του μετρό ( είναι πολύ κοντά ) και σε πέντε, δέκα λεπτάκια είμαστε στην στάση karlskirche για να δούμε τον καθεδρικό να περάσουμε από το κτίριο της απόσχισης ( το κτίριο με τα χρυσά όπως έλεγα εγώ
) . Υπέροχος ο καθεδρικός! Από μακριά ξεχωρίζει ο γαλαζοπράσινος τρούλος του και η κολόνα με τις διάφορες απεικονίσεις.
Το κτίριο της απόσχισης ήταν λίγο σε ένα άκυρο σημείο
χα χα, θέλω να πω ότι ήταν μέσα στο δρόμο και χανόταν. Παρόλα αυτά εμείς μία ματιά στον χρυσό του τρούλο την ρίξαμε κάναμε αααα
!!! και φύγαμε χα χα
. Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να κάνω αυτό το ααα!! απλά για να νιώσω καλά με τον εαυτό μου που ξεποδαριάζω τον άντρα μου όπου μου έρθει και με αυτού το ααα!!! ανακουφίζομαι χα χα
.
Φτάσαμε στη έξοδο και στη στάση του μετρό ( είναι πολύ κοντά ) και σε πέντε, δέκα λεπτάκια είμαστε στην στάση karlskirche για να δούμε τον καθεδρικό να περάσουμε από το κτίριο της απόσχισης ( το κτίριο με τα χρυσά όπως έλεγα εγώ
Το κτίριο της απόσχισης ήταν λίγο σε ένα άκυρο σημείο

Last edited by a moderator: