dorita18
Member
Εκείνη την μέρα ήθελα να την πάρουμε χαλαρά. ήθελα να την απολαύσουμε και να την ζήσουμε περισσότερο από τις άλλες γιατί ήταν και η τελευταία. Βάλαμε τον οδηγό μας μπροστά και σήμερα το πρόγραμμα έλεγε το Hunderwasserhouse και stadtpark.
Έτσι και έγινε. Δεν πήραμε μετρό γιατί θέλαμε να περπατήσουμε και κρατήσουμε τις όμορφες στιγμές από αυτό το όμορφο μέρος ανάμεσα στους δρόμους και όχι παίρνοντας ένα μετρό. Νομίζω ότι μόνο έτσι μπορείς να νιώσεις ένα μέρος μέσα στην ψυχή σου. Να περπατήσεις ανάμεσα στον κόσμο και να νιώσεις τον αέρα του
.
Δείτε τι όμορφα κτίρια!!
Αυτό για εμένα είναι απόλαυση!! Να περπατάς και να βλέπεις τόσο αξιοθαύμαστα κτίρια σαν ζωγραφιστά
.
Ούτε που το καταλάβαμε και μπροστά μας φάνηκε το πολύχρωμο σπίτι
. Εντυπωσιακό...παράξενο, " η Αλίκη στη χώρα τον θαυμάτων" σκέφτηκα με τον άντρα της χα χα
. Καλέ τι παράξενο κτίριο, μπλε, κίτρινα, κόκκινα χρώματα πολύχρωμες κολώνες και έτσι σαν κύμα έκανε εκείνη η πλατεία γύρο από αυτό το κτίριο. Μείναμε για λίγο με τα στόματα ανοιχτά με μία απορία, μας θύμισε και λίγο του goudi στη Βαρκελώνη το στυλ. Εκεί όπως σας είπα είχε πολύ ωραία και οικονομικά μαγαζάκια με σουβενίρ. Από εκεί πήρα μία πυραμίδα με το γνωστό φιλί του Κλίμ, ένα μπρελόκ και διάφορα άλλα. Κάποια στιγμή ο άντρας μου πήγε τουαλέτα και ανέβηκε σε δευτερόλεπτα πάνω και μου λέει " έλα να δεις "
..χα χα
περίεργα λέω μου τα λες χα χα
. Τι να δω η τουαλέτες ήταν φανταστικές!!! Ήταν το ίδιο στυλ με όλο το κτίριο, πραγματικά εντυπωσιακό. Αφού βγήκε ο άντρας μου, μου λέει "πρώτη φορά έχω πληρώσει τόσο ακριβά το κατούρημα"
. Να το πω αυτό παιδιά σε πολλές τουαλέτες και σε μαγαζιά έχει κάποιον που πρέπει να του δώσεις κάτι για να μπεις ή να σου δώσει χαρτί. Εγώ αυτό το είχα ξανασυναντήσει και στη Πράγα αλλά ο άντρας μου δεν το ήξερε και κάθε φορά μου έλεγε δώσμου κανένα ευρουλάκι για τα παιδιά κάτω χα χα
.
Έτσι και έγινε. Δεν πήραμε μετρό γιατί θέλαμε να περπατήσουμε και κρατήσουμε τις όμορφες στιγμές από αυτό το όμορφο μέρος ανάμεσα στους δρόμους και όχι παίρνοντας ένα μετρό. Νομίζω ότι μόνο έτσι μπορείς να νιώσεις ένα μέρος μέσα στην ψυχή σου. Να περπατήσεις ανάμεσα στον κόσμο και να νιώσεις τον αέρα του
Δείτε τι όμορφα κτίρια!!
Ούτε που το καταλάβαμε και μπροστά μας φάνηκε το πολύχρωμο σπίτι

Last edited by a moderator: