dorita18
Member
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πάει σε πολλούς ζωολογικούς! Μας αρέσουν τα ζωάκιαα!! 
. Ο συγκεκριμένος ζωολογικός ήταν αγύριστοςςς!!! Πωω!! Είναι πραγματικά πολύ ωραίος έχει πάρα πολλά ζωάκια να δεις. Εμένα μου άρεσαν πολύ τα κουάλα!! Αχ! Τι γλυκούτσικα καθόταν στα δέντρα και κοιμόταν
πολύ γλυκούλικα γουτσου γουτσου!!
Επίσης με εντυπωσίασαν οι μυρμιγκοφάγοι, δεν έχω ξαναδεί
. Στα καρτούν τους παρουσιάζουν αλλιώς καλέ!! χα χα είναι κάτι τεράστια μαλλιαρά ζωάκια μ ένα στενόμακρο κεφάλι
χα χα. Είδαμε πιγκουίνους και μπήκαμε σε ένα δωμάτιο με κάτι πιγκουίνους με κίτρινα μαλλιά
. Αυτοί παίζουν συχνά σε παιδικές ταινίες! Ναι αμέ!! πήραμε και αυτόγραφο! χα χα
. Πολύ εντυπωσιακή που καθόταν με μία αλαζονεία και περηφάνια παρόλο που ήταν κλεισμένη σε περιτριγυρισμένο χώρο, και τραβούσα τα βλέμματα όλων μας ήταν μία λεοπάρδαλη. Όμορφη πολύ!! Καμαρωτή καμαρωτή έκανε την βόλτα της και καθόταν και μας έβλεπε λες και έπαιρνε πόζες. Στις φωτογραφίες μας θα δείτε άλλο ένα περίεργο ζωάκι που εγώ δεν έχω ξαναδεί σε ζωολογικό αλλά και τον αγαπημένο μου "Τιμόν"
.
Να και ο "Τιμόν" χα χα! Αυτά τα ζωάκια έχουν πολύ πλάκα!
Να καθίσετε λίγο να τα παρατηρήσετε, ή θα σκάβουν με μανία στο χώμα ή θα λιάζονται στον ήλιο σαν αποβλακωμένα
χα χα!
Σε κάποιο σημείο του πάρκου μπαίνεις κάτω από μια στοά και έχει ένα ενυδρείο που περνάνε από πάνω από το κεφάλι σου σαλάχια και διάφορα άλλα, εντυπωσιακό. Επίσης αν αντέχετε τις υψηλές θερμοκρασίες έχει ένα χώρο που στεγάζονται νυχτερίδες και κάτι άλλο δε θυμάμαι
και μπαίνεις μέσα και τα βλέπεις από κοντά. Εγώ λόγο χαμηλής πίεσης δεν κάνεις να μπαίνω σε τέτοια ζεστασιά γιατί ζαλίζομαι γιαυτό και δεν μπήκαμε
. Όσοι μπορούνε ας μπούνε πιστεύω θα είναι ωραίο. Συναντήσαμε και Πάντα και μία άσπρη πολική Αρκούδα που τιναζόταν μέσα στα νερά και περπατούσε με αργά βήματα, χαλαράαα!!
Αφού κάναμε τις βόλτες μας, προσπεράσαμε και μερικά
( τα είχαμε ξαναδεί και σε άλλους ζωολογικούς ) είπαμε να πάρουμε μια ανάσα στην καφετέρια του ζωολογικού που από εξωτερική εμφάνιση έδειχνε ιδιαίτερη. εσωτερικά.. ήταν ακόμα καλύτερη!! Ήταν όπως κάποια δωμάτια του Ανακτόρου. Πολύ εντυπωσιακή αξίζει να κάτσετε εκεί. Πήραμε δύο τοστάκια και δύο αναψυκτικά δυστυχώς δεν συγκράτησα τιμή αλλά ήταν μια χαρά σε φυσιολογικά πλαίσια και τα γκαρσόνια ευγενέστατα. Ααα!! Να το πω και αυτό η τουαλέτα ήταν πεντακάθαρηη!! 

Να και ο "Τιμόν" χα χα! Αυτά τα ζωάκια έχουν πολύ πλάκα!

Σε κάποιο σημείο του πάρκου μπαίνεις κάτω από μια στοά και έχει ένα ενυδρείο που περνάνε από πάνω από το κεφάλι σου σαλάχια και διάφορα άλλα, εντυπωσιακό. Επίσης αν αντέχετε τις υψηλές θερμοκρασίες έχει ένα χώρο που στεγάζονται νυχτερίδες και κάτι άλλο δε θυμάμαι
Αφού κάναμε τις βόλτες μας, προσπεράσαμε και μερικά

Last edited by a moderator: