dorita18
Member
Εδώ θέλω να πω ότι ο καημένος ο άντρας μου ήθελε κάτι να μου πάρει σε κόσμημα, όχι κάτι ακριβό έτσι για να το έχω από την Βιέννη. Τι να πω... τα ποιο οικονομικά εκεί είναι στα 700 ευρώ χα χα
. Ο δε άντρας μου είδε ένα ρολόι που γενικώς είναι τύπος του στυλ "φοράω ότι βρω "
και γενικώς δε φοράει ρολόγια, αλυσίδες κτλ.. Το κόστος του ρολογιού ήταν 26000 ευρώ
. Σοκ!! Μου λέει έλα να ξαναπαντρευτούμε να πούμε του μπαμπά σου να μου πάρει αυτό χα χα
. Περιουσία ολόκληρη θα κάνουμε
. Βρε να πηγαίνουμε σε στενάκια και να του λέω, " να να το το νιώθω τώρα θα βρούμε", 2500 ευρώ
. Στην πορεία σταμάτησα να πηγαίνω κοντά και τα κοιτούσα από μακριά, από μακριά και αγαπημένοι που λένε; εε αυτό!
.
Τουλάχιστον μέσα σε αυτό το ψάξιμο όπως σας είπα βρεθήκαμε μπροστά από το υπέροχο μουσείο της Σίσσυς και περάσαμε από πολλούς όμορφους δρόμους και σοκάκια. Ένας από τους πολύ ωραίους πεζόδρομους είναι Karntnerstrasse. Έχει και εκεί πολύ όμορφα μαγαζιά και πολυκαταστήματα που αξίζει να μπείτε έστω και για να χαζέψετε. Εμείς πετύχαμε ένα πολύ ωραίο πολυκατάστημα που ψωνίσαμε την τελευταία μέρα αποκεί μπλουζάκια αντρικά μάρκες με 9 ευρώ και εσώρουχα κάλτσες. Είχε τα πάντα. Στον πρώτο όροφο και στο ισόγειο είχε οικονομικά αντρικά, γυναικεία και όσο ανέβαινες τους ορόφους ήταν και ποιο ακριβά. Το πολυκατάστημα το λένε Pee & Cloppenburg έτσι γράφει η απόδειξη τουλάχιστον. Μιας και ξεκίνησα να σας λέω για τα μαγαζιά να σας πω ότι τα σουβενίρ παντού έχουν τις ίδιες τιμές εκτός από το Hunderwasserhouse που είναι λίγο ποιο οικονομικά. Ωραίο μαγαζάκι είναι το claire' s. Τέλειοο!! Έχει μέσα διάφορα περίεργα πραγματάκια από μανό μέχρι θήκες για κινητό μέχρι ότι θες αλλά γενικώς έχει έτσι αστεία πραγματάκια, εγώ πήρα αποκεί δωράκια για κάτι παιδάκια του σογιού και τρελάθηκανν!! Επίσης αν θέλετε κάτι σε λακ, αφρό, σαμπουάν κτλ. υπάρχει το BIPA έχει σε πολλά σημεία, όπως και τα σούπερ μάρκετ SPAR που μποερείτε να ψωνίσετε ότι θέλετε. Μόλις βρήκα και την απόδειξη από τον καφέ στο ζωολογικό κόστισαν δύο τοστ και δύο αναψυκτικά 14,90 ευρώ. Η μπλούζα με την νεράιδα που σας είπα;;
το μαγαζάκι λεγόταν Street One και για τον αντρικό πληθυσμό αν θέλει εργαλεία
το μαγαζί που ψωνίσαμε λεγόταν Techik Modern 17.70 ευρώ κόστισε η κασετίνα που σαν προανέφερα.
Η αγαπημένη μου Granben.
Μία φανταστική βιτρίνα swarovski που τραβάει όλων τα βλέμματα.
Αφού έπιασε να νυχτώνει νιώσαμε την κοιλίτσα μας να γουργουρίζει σταματήσαμε στο γνωστό μαγαζάκι με τις πίτσες φάγαμε το φαγητό μας και πήγαμε στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα είπαμε να εκμεταλευτούμε την απερίγραφτη θέα του ξενοδοχείο μας και βράδυ με ένα ωραίο ποτάκι στον τελευταίο όροφο. Έτσι κάναμε το μπανάκι μας, βάλαμε έτσι τα λίγο ποιο καλά μας
και επισκεφτήκαμε τον 18ο όροφο και βράδυ. Μία λέξη, Μ-Α-Γ-Ε-Ι-Α !!! Αν μπορέσετε να πάτε. Μόλις μπήκαμε γινόταν χαμός είχε κόσμο που έτρωγε ποιο χαμηλά και ποιο ψηλά ήταν το μπαρ με τραπεζάκια που έγραφαν ρεζερβέ και πολλά σταντ για κόσμο όρθιο αλλά όλα πιασμένα. Μόλις μας είδε το γκαρσόνι μας λέει είστε του ξενοδοχείου του λέμε ναι και του δείξαμε τις κάρτες του ξενοδοχείου. Μας λέει καθίστε σε όποιο τραπεζάκι θέλετε
. Τέλειααα!!! Κάτσαμε σένα πολύ ωραίο τραπεζάκι με θέα όλη την Βιέννη. Τέλειο περιβάλλον τον μπαρ και πολύ ωραία κοκτέιλ. Ο άντρας μου πήρε μία μπύρα και εγώ ένα κοκτέιλ "diabolo" κάτι τέτοιο λεγόταν.Ήταν φανταστικό!!! Μας έβγαλαν και δύο μπολάκια με φρεσκότατους ξυρούς καρπούς λίγο καυτερούς
, νεράκι σε ποτήρι και αυτό ήταν η απόλυτη γοητεία, χαλαρώσαμε πάρα πολύ!!! Η μουσική ήταν έτσι.. απαλή, δυνατά αλλά όχι να σου σπάει το κεφάλι. Τιμές νομίζω η μπύρα έκανε 5 ευρώ και το κοκτέιλ 9. Πάρτε μία γεύση από τις φωτογραφίες μου και θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα.Ακόμα και αν δεν είστε του ξενοδοχείου μπορείτε να έρθετε στο όρθιο και μετά από λίγο θα σας βάλουν σε τραπέζι αρκεί βέβαια να μην έχουν ανέβει όλοι από τα δωμάτια.

Τουλάχιστον μέσα σε αυτό το ψάξιμο όπως σας είπα βρεθήκαμε μπροστά από το υπέροχο μουσείο της Σίσσυς και περάσαμε από πολλούς όμορφους δρόμους και σοκάκια. Ένας από τους πολύ ωραίους πεζόδρομους είναι Karntnerstrasse. Έχει και εκεί πολύ όμορφα μαγαζιά και πολυκαταστήματα που αξίζει να μπείτε έστω και για να χαζέψετε. Εμείς πετύχαμε ένα πολύ ωραίο πολυκατάστημα που ψωνίσαμε την τελευταία μέρα αποκεί μπλουζάκια αντρικά μάρκες με 9 ευρώ και εσώρουχα κάλτσες. Είχε τα πάντα. Στον πρώτο όροφο και στο ισόγειο είχε οικονομικά αντρικά, γυναικεία και όσο ανέβαινες τους ορόφους ήταν και ποιο ακριβά. Το πολυκατάστημα το λένε Pee & Cloppenburg έτσι γράφει η απόδειξη τουλάχιστον. Μιας και ξεκίνησα να σας λέω για τα μαγαζιά να σας πω ότι τα σουβενίρ παντού έχουν τις ίδιες τιμές εκτός από το Hunderwasserhouse που είναι λίγο ποιο οικονομικά. Ωραίο μαγαζάκι είναι το claire' s. Τέλειοο!! Έχει μέσα διάφορα περίεργα πραγματάκια από μανό μέχρι θήκες για κινητό μέχρι ότι θες αλλά γενικώς έχει έτσι αστεία πραγματάκια, εγώ πήρα αποκεί δωράκια για κάτι παιδάκια του σογιού και τρελάθηκανν!! Επίσης αν θέλετε κάτι σε λακ, αφρό, σαμπουάν κτλ. υπάρχει το BIPA έχει σε πολλά σημεία, όπως και τα σούπερ μάρκετ SPAR που μποερείτε να ψωνίσετε ότι θέλετε. Μόλις βρήκα και την απόδειξη από τον καφέ στο ζωολογικό κόστισαν δύο τοστ και δύο αναψυκτικά 14,90 ευρώ. Η μπλούζα με την νεράιδα που σας είπα;;
Η αγαπημένη μου Granben.

Μία φανταστική βιτρίνα swarovski που τραβάει όλων τα βλέμματα.
Αφού έπιασε να νυχτώνει νιώσαμε την κοιλίτσα μας να γουργουρίζει σταματήσαμε στο γνωστό μαγαζάκι με τις πίτσες φάγαμε το φαγητό μας και πήγαμε στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα είπαμε να εκμεταλευτούμε την απερίγραφτη θέα του ξενοδοχείο μας και βράδυ με ένα ωραίο ποτάκι στον τελευταίο όροφο. Έτσι κάναμε το μπανάκι μας, βάλαμε έτσι τα λίγο ποιο καλά μας

Last edited by a moderator: