soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
Ο ποιο όμορφος περίπατος μας σε όλο το ταξίδι έγινε στη περιοχή India Gate. Ο χώρος ήταν τεράστιος αλλά και ευχάριστος με το γκαζόν σπαρμένο εδώ κι κει με λουλούδια, παρτέρια, δενδροφυτεμένος στο βάθος του, σκιουράκια να παίζουν τριγύρω και κυρίως καθαρός. Στο μνημείο για τους πεσόντες Ινδούς στρατιώτες στο α΄ παγκόσμιο πόλεμο στην βάση του μια φωτιά έκαιγε συνεχώς και στην κορυφή του πήρε το μάτι μου τη χαραγμένη στην πέτρα λέξη "Καλλίπολη", από τη γνωστή μας πόλη στα Δαρδανέλια όπου έγινε η μοιραία για τους συμμάχους απόβαση. Μα το πιο ενδιαφέρον ήταν οι Ινδοί τουρίστες οικογένειες, ζευγάρια, παρέες, καλοντυμένοι μιας κάποιας οικονομικής άνεσης. Το τετράχρονο κοριτσάκι παρόλο που κρατούσε μια φούσκα δεν έπαυε να κλαίει. Για να το ηρεμήσει ο μπαμπάς του το έστησε με τη μαμά του δίπλα μας και τράβηξε φωτογραφία. Μα ξέχασα να του δώσω τη μηχανή μου για μια ακόμα λήψη. Η αλληλοφωτογράφιση πήγαινε σύννεφο... ακόμα και δύο στρατιώτες της φρουράς συμμετείχαν...Χαλαροί, όπως χαλαροί πολεμούσαν μαζί με τους Άγγλους που τους έβαζαν μπροστάρηδες...
Προχωρούμε προς τα κυβερνητικά κτήρια που μόνο από μακριά θα τα δούμε
Παρά την ταλαιπωρία μου... Namastee, μην το ξεχνάτε, με την τονισμό στο τελευταίο e
Πάμε να δούμε ένα χώρο του Γκάντι, δική μου απαίτηση προς τον οδηγό. Κι όμως στην ίδια περιοχή κοντά ήταν
Προχωρούμε προς τα κυβερνητικά κτήρια που μόνο από μακριά θα τα δούμε
Παρά την ταλαιπωρία μου... Namastee, μην το ξεχνάτε, με την τονισμό στο τελευταίο e
Πάμε να δούμε ένα χώρο του Γκάντι, δική μου απαίτηση προς τον οδηγό. Κι όμως στην ίδια περιοχή κοντά ήταν