Κούβα Κούβα 2018 - Ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή... Μην σου τύχει!!!!

makeup.elias

Member
Μηνύματα
103
Likes
214

-9-4 Οκτωβρίου σήμερα, είναι τα γενέθλια μου!!!! Ζυγάκι εγω..;; Εσυ;; Αχ... Δεν ταιριάζουμε! Καλα άστο με τα ζώδια γιατί τα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουνε εμπόδια... Άλλο γνωστό άσθμα!! Μήπως τα βρούμε στον ωροσκόπο;;
Μα τι λεωωωω σήμερα πετάω για Μεξικό!!!! Κανκούν σου έρχομαι! Μεξικανοί, εξωτικές παραλίες, cenotes, μάγια, Thalia, μεγαλωμένος με τα μεξικανικα σήριαλ... 15 χρόνια πίσω... Οχιιι μη αποκαλύπτεις την ηλικία σου !!! Χαχαχα!!! Καλε στις επαναλήψεις εννοώ πριν 5 χρόνια όχι 15 μπερδεύτηκα! Amor a la Mexicana, Viva Mexico, Frida φίλη μου!... Ολα αυτά γίνονται πραγματικότητα!!! (Άλλη φορά η ιστορία για Μεξικό όμως...)

13 Οκτωβρίου μεσημεράκι επιστροφή απο Κανκούν στην λατρεμένη Αβάνα...!! Αχ ξανά εδω! Ένοιωσα μια ανακούφιση και μια ηρεμία μόλις επέστρεψα Κούβα, σαν να ειχα έρθει σπίτι μου ενα πράγμα! Παίρνω ταξί με 25 cuc, για το σπίτι που έμεινα την περασμένη φορά, στο κέντρο!
Πλεων με ηρεμία και μια άνεση πετάω όλα τα ρούχα απο την βαλίτσα (όλα πλυμένα κ καθαρά με μόλις 1,50€ απο το Μεξικό), κάνω ενα ντζουζάκι και πάω στο κέντρο!
Αντικρίζω το Καπιτώλιο και την περιοχή γύρω του. Μέσα στην παρακμή του όλου σκηνικού βλέπεις και αυτά τα κτήρια ευρωπαϊκού στυλ σαν καινούργια που δεν ταιριάζουν καθόλου με το κλίμα!! Επίσης αυτή η αντίθεση που σε κάποιους δρόμους θα βρεις φανάρια που να έχουν και αντίστροφη μέτρηση για πεζους και κόκκινο πράσινο ανθρωπάκι και σε άλλους δρόμους σε πατάνε κανονικά... Κανεις τον σταυρό σου, παίρνεις το ρίσκο κ περνάς!! Αλλα όλα μια συνήθεια είναι μετα εναρμονίζεσαι με το κλίμα και περνάς χωρίς φόβο και πάθος, σου κορναρουνε τους γράφεις σε γράφουνε... Χαλαρά είπαμε!!!!
Και η ζωή κυλάει χωρίς προβλήματα και άγχος!! Αυτή είναι ζωή θέλω να μείνω εδω για πάντα σκέφτομαι... Και να που το σύμπαν άκουσε αυτή την ευχή και θέλει σώνει και ντέ να την εκπληρώσει.....!!!
Κουρασμένος λίγο απο το ταξίδι... Ο δρόμος με έβγαλε πάλι στην μαλεκόν
και καθώς πήρα την πίτσα απο το συνηθισμένο μαγαζί, πέρασα έξω απο ενα σούπερ μάρκετ. Όλοι οι υπάλληλοι είχαν βγει έξω και αγόραζαν φαγητό απο έναν κυριούλη που είχε έρθει με το καροτσάκι και πούλαγε την σπιτική καρμπονάρα σε κυπελλάκια και ενα σπιτικό χυμό... Ρωτάω έναν νεαρό κούκλο περαστικό τι είναι αυτό; Μου λέει πολυ νόστιμο!! Συνεννοηθήκαμε εμείς τωρα! Οκ παίρνω ενα ποτηράκι καρμπονάρα, του δίνω 1cuc μου δίνει ρέστα σε δικά τους! Υπολόγισα τα ρέστα και ήταν 0,85€ δλδ πλήρωσα 0,15€;; Μόνο;;; Και τόσο νόσημα δεν έχεις ιδέα!!
Έπρεπε να πάρω όλη την κατσαρόλα! Μακάρι να τον πετύχω και τις άλλες μέρες σκέφτομαι!
Γυρισμός στο σπίτι κ ξεκούραση, αυριο ήθελα να πάω παραλία!!
[/I]
 
Last edited:

KIKI

Member
Μηνύματα
2.697
Likes
6.676
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ωραία και απολαυστική η ιστορία σου .
Χαιρομαι που περασες ωραία .
Περιμενω και για το Μεξικό .
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.145
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μπραβο ρε αρχηγε πολυ εξυπνα γραμμενη ιστορια!
 

apodrasi

Member
Μηνύματα
546
Likes
1.011
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Άξιος Λιάκο, πολύ ζωντανή, την ήπια μονορούφι
την ιστορία σου.
 
Last edited:

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.728
Επόμενο Ταξίδι
?
Φοβερός! Συνηθίζω να προσπερνώ ιστορίες τέτοιου στυλ, αλλά με το που ξεκίνησα να τη διαβάζω και είδα ένα χιούμορ ευφυέστατο και ακομπλεξάριστο που μου αρέσει πολύ, τη συνέχισα και τη διάβασα μονομιάς. Σε πολλά σημεία γέλασα. Ήταν λες και τα αφηγείται η Σακίρα από το θεατρικό ''Φούστα-Μπλούζα'' αν γνωρίζεις! Ελπίζω να μας γράψεις και για το Μεξικό.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.492
Likes
29.040
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Άνοιξα το θέμα, κι αν δεν έβλεπα τα σχόλια, δε θα καθόμουν να διαβάσω τέτοιο κατεβατό. Ενδιαφέρον κείμενο, ενδιαφέρουσα διαφορετική ματιά, αλλά αν το έσπαγες κιόλας σε κεφάλαια για να μην είναι μονοκοπανιά ...
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
ωραίος με πολύ καλο χιούμορ! Εύχομαι πάντα τέτοια ταξίδια χωρίς το τέλος που είχε αυτό! περιμένω το Μεξικό σύντομα!! Υ.Γ. Πολύ καλές οι φωτο σου!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.979
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom