Κούβα Κούβα 2018 - Ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή... Μην σου τύχει!!!!

makeup.elias

Member
Μηνύματα
103
Likes
214

-3-Η ώρα 5 το πρωί, ξύπνησα πριν το ξυπνητήρι, λεω νωρίς είναι ακομα κ γυρίζω πλευρό, ξανακοιμαμαι λίγο... Σηκώνομαι, τρώω το υπόλοιπο κοτόπουλο με ρύζι που είχε περισσέψει απο χθες. Ετοιμάζομαι, φιλιά, αγκαλιές Θερμές και σφιχτές με την οικογένεια... Ο μπαμπάς του μου λέει περισσότερο μοιάζεις εσυ μαζι μου παρά ο γιος μου, ο μπαμπάς λευκός ξανθος χοντρούλης σαν εμενα και ο γιος.... Ψηλός, γυμνασμένος αδύνατος, μελαχροινος με σαρκώδη χείλη ... Αχ!
Φεύγω τωρα γιατί αν δεν φύγω τωρα θα κάτσω εδω για πάντα!!
Καθώς φτάνω στον σταθμό της viazul που είναι απέναντι απο το ζωολογικό πάρκο (ούτε 10 λεπτά απο εκεί που εμενα) πάω στο κιόσκι, φυσικά εχω βγάλει και εκτυπώσει όλα μου τα εισιτήρια. Είχε 2 άτομα μπροστά μου, λεω ωραία. Καθώς πλησίαζα βλέπω ότι δεν είναι κιόσκι της viazul αλλα της Etecsa. Λέω Ίντερνετ ναιιιι!!!! Πήρα 3 κάρτες των 5 ωρών, ετσι για αρχή για το Βαραδερο ίσα ίσα για 2 μέρες!
Τις παίρνω και πάω δίπλα που ήταν τελικά τα ΚΤΕΛ της viazul, τους δείχνω το εκτυπωμένο εισιτήριο.. πάω κάνω το τσεκιν μου περίμενα λίγη ώρα και επιβίβαση!!
Η διαδρομή απο Αβάνα για Βαραδερο με viazul, 3 ώρες. Τα τοπία πανέμορφα, καταπράσινα, φοίνικες, ποτάμια, δάση, αετοί-γεράκια..(πουλιά γενικά,δεν ξέρω!), ο ουρανός καθαρός, τα σπίτια, οι αγρότες, η φύση όλα μια ζωγραφιά κ μια ομορφιά!
Φτάνω Βαραδερο, εχω ελέγξει την διαδρομή περίπου 40 λεπτά με τα πόδια για το ξενοδοχείο, λεω ας μην πάω με τα πόδια ας πάρω ενα ταξί, πήρα ταξί, νααα 7 cuc με το καλημέρα σας... Πολλά! Εχει και οικονομικότερες επιλογές... Επέλεξα ταξί εντάξει;; Άντε τωρα!!! Το ξενοδοχείο για 2 βραδια με 120€, all inclusive. Καλή τιμή μου φάνηκε, το δωμάτιο 20 μέτρα απο την θάλασσα, ήταν αυτό που ήθελα και αυτό που περίμενα απο το Βαραδερο.
Ίντερνετ ναι Ίντερνετ!!!! Την ξύνουμε, την καρτούλα και μπαίνουμε, στο Ίντερνετ.
Φαγητό όλη μερα, ποτά όλη μέρα, παραλία όλη μερα, γενικά ετσι κύλησε η σημερινή μερα όλη μερα!
Ααα και Ίντερνετ!! Το βραδάκι είχε μουσικές και χορούς στο ξενοδοχείο και ήπια κ εκεί το ποτακι μου σε κουβανέζικους ρυθμούς!!
Κάπως ετσι κλείνει αυτή η μερα...
Στο εξωτικό Βαραδερο!


 
Last edited:

KIKI

Member
Μηνύματα
2.697
Likes
6.676
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ωραία και απολαυστική η ιστορία σου .
Χαιρομαι που περασες ωραία .
Περιμενω και για το Μεξικό .
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.145
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μπραβο ρε αρχηγε πολυ εξυπνα γραμμενη ιστορια!
 

apodrasi

Member
Μηνύματα
546
Likes
1.011
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Άξιος Λιάκο, πολύ ζωντανή, την ήπια μονορούφι
την ιστορία σου.
 
Last edited:

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.728
Επόμενο Ταξίδι
?
Φοβερός! Συνηθίζω να προσπερνώ ιστορίες τέτοιου στυλ, αλλά με το που ξεκίνησα να τη διαβάζω και είδα ένα χιούμορ ευφυέστατο και ακομπλεξάριστο που μου αρέσει πολύ, τη συνέχισα και τη διάβασα μονομιάς. Σε πολλά σημεία γέλασα. Ήταν λες και τα αφηγείται η Σακίρα από το θεατρικό ''Φούστα-Μπλούζα'' αν γνωρίζεις! Ελπίζω να μας γράψεις και για το Μεξικό.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.492
Likes
29.040
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Άνοιξα το θέμα, κι αν δεν έβλεπα τα σχόλια, δε θα καθόμουν να διαβάσω τέτοιο κατεβατό. Ενδιαφέρον κείμενο, ενδιαφέρουσα διαφορετική ματιά, αλλά αν το έσπαγες κιόλας σε κεφάλαια για να μην είναι μονοκοπανιά ...
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
ωραίος με πολύ καλο χιούμορ! Εύχομαι πάντα τέτοια ταξίδια χωρίς το τέλος που είχε αυτό! περιμένω το Μεξικό σύντομα!! Υ.Γ. Πολύ καλές οι φωτο σου!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.985
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom