Κούβα Κούβα 2018 - Ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή... Μην σου τύχει!!!!

makeup.elias

Member
Μηνύματα
103
Likes
214

-10-Ξυπνάω όμορφα το πρωί παίρνω το υπέροχο πλούσιο πρωινό μου, φρούτα, ομελέτα, χυμός, ψωμί, μαρμελάδα καφές κτλ και πάω να πάρω το πούλμαν για την παραλία! Το τέρμα ήταν δίπλα απο το κόκκινο λεωφορείο, απέναντι απο το Καπιτώλιο, το t3 για playa del este με 5cuc με επιστροφή! Η παραλία πανέμορφη όπως στο Βαραδερο!
Φοίνικες είχε σε αρκετά σημεία της παραλίας, επίσης είχε και κάτι ξενοδοχεία με ξαπλώστρες και ομπρέλες που κ που, μεγάλη αμμώδης παραλία, ρηχά σχετικά νερά, αναλόγως που θα καθόσουν.
Άραξα σε κάτι βραχάκια τα πράγματα για να μην κάτσω χαμέ και μπήκα αμέσως μέσα! Καθώς απολάμβανα για αρκετή ώρα σε ενα σημείο τα γαλαζοπράσινα νερά της καραιβικής ετσι ανέμελα και όμορφα και δεν υπήρχε ψυχή γύρω μου... Βλέπω ενα τέρας να σκιάζει τα νερά και να κολυμπάει ανέμελα προς εμενα και κάτι άλλους που κολυμπούσαν αρκετά πιο μακριά απο εμένα!! Δεν φαντάζεσαι πως εκτινάχτηκα έξω, Παναγία μου λεω σώθηκα!! Δεν είχε τύχει να συστηθώ με κανένα καρχαρία της καραιβικης, δεν ήξερα αν ήταν τοσο γλυκουλιδες σαν αυτούς του ινδικού ωκεανού που κάνουμε μπανάκι όλοι μαζι και είναι όλα μια χαρά! Μετα την τρομάρα που πήρα και είδα ότι δεν έφαγε κανέναν ούτε πανικοβλήθηκε κανεις κόλλησα στους κοντινότερος λουόμενους να κάνουμε μαζι το μπανάκι μας. Ήταν κάτι μαύροι συμπαθέστατοι, να λέει αυτή στον άντρα της μην πηγαίνεις τοσο μέσα είναι ο καρχαρίας και να λέει αυτός δεν θα μου κάνει κάτι, ετσι ανενόχλητος κ αυτός ... πέρασε η ώρα και ήρθε η ώρα του γυρισμού!
Όπως επέστρεφα στο δωμάτιο είχε πολλά μαγαζιά με παμθηνα σάντουιτς
και παμθηνο παγωτό μηχανής.
Φαντάσου πλήρωσα με τα ρέστα απο το 1cuc του κυριούλη απο την καρμπονάρα και για το σάντουιτς και για το παγωτό και ειχα ακόμα περισσευούμενα δικά τους.
Γυρίζω δωμάτιο κάνω μπανάκι κ ετοιμάζομαι για έξοδο.. Ήθελα να πάω στην οδό εκείνη που μου είχε αναφέρει ο φίλος απο το Μαιάμι! Όντως γινότανε χαμούλης, είχε να ψωνίσεις ότι ήθελες! Έρευνα αγοράς δεν έκανα για να είμαι ειλικρινής όμως!
Βλέπω μπροστά μου μια ουρά να περιμένουν να μπουν σε ενα μαγαζί.. Προχωράω στην είσοδο και είναι ενα κλαμπ με drag show που πολυ θα ήθελα να πάω, το ειχα δει και στο Ίντερνετ καθώς έψαχνα για σχετικά μαγαζιά αλλα το άφησα για την επόμενη φορά και προχώρησα σε μια πλατεία για λίγο Ίντερνετ.
Καθώς μιλούσα στο ΝΕΤ με ενα παιδί, μου λέει ότι θα ερχόταν προς τα εδω που είμαι και να βρισκόμασταν οκ του λεω και πάω σε ενα πεζούλι να τον περιμένω πάνω στην μαλεκόν!
Άμα δω κατσαρίδα πετάω... Όχι από την χαρά μου καλε!!! Από το κρεβάτι, απο το μπαλκόνι, απο την ταράτσα, γενικά πετάω μακριά της.. αλλα τι κάνουμε Παναγία μου αν είναι υπταμενη και πετάξει αυτή καταπάνω μου έτοιμη να με φάει;;;!!! Εγκεφαλικό!! Με χάνεται καλεεεε!!! Καθώς εκτινάζομαι εγω εκτινάσσεται και η κατσαρίδα βρίσκεται αυτός ο ήρωας που καθόταν δίπλα μου με την παρέα του και της δίνει μια... Τέζα η Τερέζα χαλκομανία σου λέω !!! Έχουν σκάσει στα γέλια οι φίλοι του αλλα να η ευκαιρία για γνωριμία! Καθώς μιλούσαμε του λέω περιμένω έναν φίλο μου να έρθει.. Έρχεται ο φίλος μου μετα απο λίγο, αποδείχτηκε ότι γνωριζόταν με τα παιδιά... Μικρός ο κόσμος, όλοι μια γειτονιά! Χαχαχα!! Καταλήξαμε σε μια αλάνα όπου ήταν ένας dj φίλος των παιδιών να παίζει μουσική και νεολαία μαζεμένοι να χορεύουν, ενα ύπαιθρο Κουβανέζικο πάρτυ. Ήταν μια όμορφη και απρόβλεπτη βραδιά!!! Όλοι χόρευαν και γελούσαν σε λάτιν ρυθμούς...!!
[/I]
 
Last edited:

KIKI

Member
Μηνύματα
2.697
Likes
6.676
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ωραία και απολαυστική η ιστορία σου .
Χαιρομαι που περασες ωραία .
Περιμενω και για το Μεξικό .
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.145
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μπραβο ρε αρχηγε πολυ εξυπνα γραμμενη ιστορια!
 

apodrasi

Member
Μηνύματα
546
Likes
1.011
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Άξιος Λιάκο, πολύ ζωντανή, την ήπια μονορούφι
την ιστορία σου.
 
Last edited:

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.728
Επόμενο Ταξίδι
?
Φοβερός! Συνηθίζω να προσπερνώ ιστορίες τέτοιου στυλ, αλλά με το που ξεκίνησα να τη διαβάζω και είδα ένα χιούμορ ευφυέστατο και ακομπλεξάριστο που μου αρέσει πολύ, τη συνέχισα και τη διάβασα μονομιάς. Σε πολλά σημεία γέλασα. Ήταν λες και τα αφηγείται η Σακίρα από το θεατρικό ''Φούστα-Μπλούζα'' αν γνωρίζεις! Ελπίζω να μας γράψεις και για το Μεξικό.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.492
Likes
29.040
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Άνοιξα το θέμα, κι αν δεν έβλεπα τα σχόλια, δε θα καθόμουν να διαβάσω τέτοιο κατεβατό. Ενδιαφέρον κείμενο, ενδιαφέρουσα διαφορετική ματιά, αλλά αν το έσπαγες κιόλας σε κεφάλαια για να μην είναι μονοκοπανιά ...
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
ωραίος με πολύ καλο χιούμορ! Εύχομαι πάντα τέτοια ταξίδια χωρίς το τέλος που είχε αυτό! περιμένω το Μεξικό σύντομα!! Υ.Γ. Πολύ καλές οι φωτο σου!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.981
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom