Κούβα Κούβα 2018 - Ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή... Μην σου τύχει!!!!

makeup.elias

Member
Μηνύματα
103
Likes
214

-11-Μετα το χθεσινό σοκ του καρχαρία και της κατσαρίδας ήμουν σε δίλλημα να πάω παραλία η όχι... Τελικα δεν το σκέφτηκα και πολυ και μετα το πρωινό πήγα προς Καπιτώλιο, με μια στάση να πάρω κανένα παμθηνο σάντουιτς για να εχω μαζι! Δίνω 1cuc για να μου δώσει ρέστα δικά τους να τα παίρνω όλα πιο φθηνά!! Να αισθανθώ ακόμα πιο έντονα τον παλμό την κουβάς!
Η θάλασσα είχε λίγο κυματάκι σήμερα, φύσαγε και πιο πολυ... Αλλά δεν με χάλασε. Ειχα το άγχος και τον φόβο του11. Αβάνα (Vamos a la playa ξανά) καρχαρία αλλα δεν πτοήθηκα βούτηξα! Καθώς ήμουν μέσα κ απολάμβανα τον ήλιο κ την θάλασσα βλέπω έναν μπάτσο-σεκιούριτι πάνω απο την τσάντα και τα πράγματα μου για αρκετή ώρα, βγαίνω .. Μου λέει δίκια σου τα πράγματα; Δεν υπήρχε κανεις γύρω μου... Του λεω ναι. Μου λέει μην αφήνεις μόνα τους τα πράγματα, να τα κοιτάς.(τι καλουλης)! Λέμε τωρα... Οκ του λεω κάθομαι λίγο έξω... Για ηλιοθεραπεία! Ο αέρας δυνάμωσε και τα κύματα μεγάλωσαν με παρέσυρε το ρέμα μάνα μου δεν είναι ψέμα..
Πλατσουριτσα λίγο έκανα βόλτα πάνω στην παραλία και πήρα το λεωφορείο της επιστροφής.
Αφού έκανα μια στάση σε μια πλατεία για λίγο Ίντερνετ βλέπω μήνυμα απο τους Έλληνες!!! Μου λένε είμαστε Αβάνα, αν δω το μήνυμα εγκαίρως 8:30 στο Καπιτώλιο!! Πηγαίνω αμέσως δωμάτιο ετοιμάζομαι και βγαίνω! Ειχα μια ώρα περιθώριο και κάθισα σε ενα τύπου καφενείο εστιατόριο στην γειτονιά μου, με 2cuc ενα πιάτο με μαύρο ρύζι και φιλέτο κρέας...
Γευστικό και για την τιμή του υπέρ ικανοποιητικό!!! Το πόσο φθηνά μπορείς να την βγάλεις στην Κούβα, δεν το πίστευα!!
Φτάνω Καπιτώλιο στην ώρα μου άφαντοι οι Έλληνες... Είχε περάσει μια ώρα σχεδόν και κατηφοριζα προς obispo που μου είχαν πει ότι θα πήγαιναμε σε ενα μπαράκι. Τελικα τους πετυχαίνω τυχαία στον δρόμο να έχουν κάτσει μπροστά απο ενα μαγαζί με Ίντερνετ για να μου στείλουν μήνυμα ότι θα πάνε σε εκείνο το μαγαζί κατευθείαν γιατί ο κύριος ήθελε να κουρεύει και να ξυριστει, και γι αυτό αργήσανε!!! Δεν συνδέθηκα όμως για να το δω το μήνυμα οποτε τους πέτυχα εντελώς τυχαία πάλι!! 25cuc κούρεμα και ξύρισμα ο Χριστός λεω!!!! Ούτε στην Κηφισιά τέτοια τιμή! Και συνεχίσαμε να πάμε να τα πιούμε!!!! Ήπιαμε στο πρώτο, καλό ...
Μετα πήγαμε σε ένα αλλο μπαράκι με live μουσική στον δρόμο και ήταν πιο όμορφα! Τουρίστες και ξένοι να χορεύουν.
Ήταν μια παρέα Κολομβιανοί αγοράκια, όπου μιλήσουν και χόρευαν με οποίο κοπέλα έβλεπαν τι 30 τι 40 τι 50! Είχαν γίνει φέσι!!! Αχ Κολομβια την άλλη φορά σκέφτομαι!!! Χαχαχαχα!!! Στον γυρισμό χτυπήσαμε κ μια πίτσα... Μου λένε μονο 1cuc εχει. Όχι τους λεω με δικά τους την παίρνω πιο φθηνά!! Κ ετσι έγινε!
Την άλλη μερα όπου θα ήταν η τελευταία μου είπαμε να κάνουμε μια τελευταία βόλτα στην πόλη να πάμε και για ενα καφέ το πρωί!
[/I]
 
Last edited:

KIKI

Member
Μηνύματα
2.697
Likes
6.676
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ωραία και απολαυστική η ιστορία σου .
Χαιρομαι που περασες ωραία .
Περιμενω και για το Μεξικό .
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.145
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μπραβο ρε αρχηγε πολυ εξυπνα γραμμενη ιστορια!
 

apodrasi

Member
Μηνύματα
546
Likes
1.011
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Άξιος Λιάκο, πολύ ζωντανή, την ήπια μονορούφι
την ιστορία σου.
 
Last edited:

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.728
Επόμενο Ταξίδι
?
Φοβερός! Συνηθίζω να προσπερνώ ιστορίες τέτοιου στυλ, αλλά με το που ξεκίνησα να τη διαβάζω και είδα ένα χιούμορ ευφυέστατο και ακομπλεξάριστο που μου αρέσει πολύ, τη συνέχισα και τη διάβασα μονομιάς. Σε πολλά σημεία γέλασα. Ήταν λες και τα αφηγείται η Σακίρα από το θεατρικό ''Φούστα-Μπλούζα'' αν γνωρίζεις! Ελπίζω να μας γράψεις και για το Μεξικό.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.492
Likes
29.041
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Άνοιξα το θέμα, κι αν δεν έβλεπα τα σχόλια, δε θα καθόμουν να διαβάσω τέτοιο κατεβατό. Ενδιαφέρον κείμενο, ενδιαφέρουσα διαφορετική ματιά, αλλά αν το έσπαγες κιόλας σε κεφάλαια για να μην είναι μονοκοπανιά ...
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
ωραίος με πολύ καλο χιούμορ! Εύχομαι πάντα τέτοια ταξίδια χωρίς το τέλος που είχε αυτό! περιμένω το Μεξικό σύντομα!! Υ.Γ. Πολύ καλές οι φωτο σου!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.987
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom