travelbreak
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Colon, Portobello και το Κανάλι
- Ποτάμια, λίμνες και ιθαγενείς
- Στην ύπαιθρο του Παναμά
- Πρώτη μέρα Γουατεμάλα: Τι μέρα κι αυτή!!!
- Rio Dulce, βόλτα στο ποτάμι
- Από το Rio Dulce στο Τικάλ
- Επίσκεψη στον τεράστιο Αρχαιολογικό Χώρο Τικάλ
- Μια δύσκολη μέρα. Coban
- Ο δρόμος για την Αντίγκουα
- Βόλτες γύρω από την Antigua: Ηφαίστεια και χωριά
- Στις Λαϊκές Αγορές των χωριών, Λίμνη Atitlan
- Βόλτες με πλοιάριο στη λίμνη Ατιτλάν
- Chichicastenango και πόλη της Γουατεμάλα
- Στο Σαν Χοσέ και ο κακός μας ο καιρός
- San Jose και Tortuguero
- Βαρκάδα και βόλτες στο Tortuguero
- Ο δρόμος για τη La Fortuna και τον καταρράκτη
- Λίμνη και Ηφαίστειο Αρεναλ, Κρεμαστές Γέφυρες
- Puntarenas και κροκόδειλοι στο δρόμο για Σαν Χοσέ
- Ηφαίστειο Πόας
- Επιστροφή και μικρή επίσκεψη στη Γενεύη (41 χρόνια μετά)
- Οικονομικός Επίλογος
- Γενικά συμπεράσματα
Οικονομικός Επίλογος
Και επειδή σε κάθε ταξίδι ενδιαφέρει το κόστος, θα αναφέρω τώρα το οικονομικό σκέλος. Οι τιμές που γράφω είναι και για τους δυο μας.
Τώρα ετοιμάζουμε τα βίντεο και τα photobook των φωτογραφιών. Ουσιαστικά τα έχουμε τελειώσει και μένει η παραγγελία των photobook. Βίντεο δεν μπορώ να σας ανεβάσω γιατί όλα είναι από 40 λεπτά και πάνω, οπότε πρέπει να τα κόψω σε μικρότερα ανά περιοχή και να τα βάλω στο YouTube. Αυτό λόγω διακοπών θα γίνει προς το Χειμώνα.
Ευχαριστώ όσους διάβασαν την ιστορία μου και ειδικά εκείνους που επικοινώνησαν μαζί μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και τους μελλοντικούς αναγνώστες.
Όποιος θέλει διευκρινίσεις για κάτι, ευχαρίστως θα τις δώσω.
Και επειδή σε κάθε ταξίδι ενδιαφέρει το κόστος, θα αναφέρω τώρα το οικονομικό σκέλος. Οι τιμές που γράφω είναι και για τους δυο μας.
- Για 21 βραδιές τα ξενοδοχεία κόστισαν περίπου 840 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως κατά μέσο όρο η κάθε διανυκτέρευση ήταν 40 ευρώ. Τα ακριβότερα ήταν στο Ρίο Ντούλτσε και στο Τικάλ, λίγο πάνω από τα 60 ευρώ η βραδιά.
- Όλες οι πτήσεις, μαζί με το κόστος μιας βαλίτσας για check in, πήγαν στα 2100 ευρώ. Οι πτήσεις χωρίς τη βαλίτσα ήταν κάπου (652+284=) 936 ευρώ το άτομο.
- Η ενοικίαση των αυτοκινήτων κόστισε 2120 ευρώ. Άρα κάπου 100 ευρώ τη μέρα. Βέβαια στην Κόστα Ρίκα ήταν αρκετά λιγότερο.
- Όλα τα άλλα έξοδα ήταν 1850 ευρώ. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα πάντα, ακόμα και τα αναμνηστικά που αγοράσαμε και το πάρκινγκ στο αεροδρόμιο της Αθήνας.
Τώρα ετοιμάζουμε τα βίντεο και τα photobook των φωτογραφιών. Ουσιαστικά τα έχουμε τελειώσει και μένει η παραγγελία των photobook. Βίντεο δεν μπορώ να σας ανεβάσω γιατί όλα είναι από 40 λεπτά και πάνω, οπότε πρέπει να τα κόψω σε μικρότερα ανά περιοχή και να τα βάλω στο YouTube. Αυτό λόγω διακοπών θα γίνει προς το Χειμώνα.
Ευχαριστώ όσους διάβασαν την ιστορία μου και ειδικά εκείνους που επικοινώνησαν μαζί μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και τους μελλοντικούς αναγνώστες.
Όποιος θέλει διευκρινίσεις για κάτι, ευχαρίστως θα τις δώσω.