Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2
- Κεφάλαιο 3
- Κεφάλαιο 4
- Κεφάλαιο 5
- Κεφάλαιο 6
- Κεφάλαιο 7
- Κεφάλαιο 8
- Κεφάλαιο 9
- Κεφάλαιο 10
- Κεφάλαιο 11
- Κεφάλαιο 12
- Κεφάλαιο 13
- Κεφάλαιο 14
- Κεφάλαιο 15
- Κεφάλαιο 16
- Κεφάλαιο 17
- Κεφάλαιο 18
- Κεφάλαιο 19
- Κεφάλαιο 20
- Κεφάλαιο 21
- Κεφάλαιο 22
- Κεφάλαιο 23
- Κεφάλαιο 24
- Κεφάλαιο 25
- Κεφάλαιο 26
Νομίζω ότι ήρθε πια η ώρα να τελειώνει σιγά σιγά αυτή η ιστορία...
Νοέμβριο του 2017 ξεκίνησε, Ιούνιο του 2018 γράφηκε το προτελευταίο κεφάλαιο, Ιούνιο του 2019 γράφτηκε το τελευταίο κεφάλαιο, Μάρτιο του 2020 (και ούσα πλέον κλεισμένη στο σπίτι) θα γραφτεί και η τελευταία μέρα στο Δελχί.
Νομίζω ότι ένας από τους λόγους που δεν το έπαιρνα απόφαση να τελειώσω αυτή την ιστορία είναι γιατί το Δελχί φαντάζει πολύ χλιαρό και άχρωμο μπροστά στις μέρες, τις πόλεις και τις παραστάσεις που προηγήθηκαν. Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν σε αφήνει να ξεχάσεις ότι είσαι στην Ινδία, αλλά η διαφορά είναι εμφανής: Πιο μεγάλοι και καθαροί δρόμοι, πιο εντυπωσιακά και φροντισμένα αξιοθέατα και κυρίως, ούτε μια αγελάδα στο δρόμο.... πιφ...
03.01.2016
Η σημερινή ημέρα είχε επίσκεψη στο Κόκκινο Φρούριο, στο Μεγάλο Τζαμί, σε διάφορα κυβερνητικά κτήρια, στην Πύλη των Ινδιών και φυσικά - τι δεν θα μπορούσε να λείπει; - σε ένα μαυσωλείο. Έλα όμως που λέω να μην βάλω καμία φωτογραφία από αυτά! Αυτά κάλλιστα νομίζω τα βρίσκει κανείς στο ίντερνετ, για μένα πιο ενδιαφέρον έχουν αυτές οι φωτογραφίες:
Το κρεοπωλείο της πρωτεύουσας:
Το σινεμά της πρωτεύουσας:
Το ακανθώδες ζήτημα του σεβασμού και της ασφάλειας του γυναικείου φύλου:
Φαγητάκι υπαίθριο:
Φαγητάκι υπαίθριο νο 2:
Φαγητάκι επαναστατικό και με ισπανικές νότες:
Και φαγητάκι αυτοκρατορικό (ή αλλιώς, το μπέργκερ του Μαχαραγιά):
Λατρεμένα τουκ τουκ
(στους πολύ καθαρούς, πολύ πλατιούς, πολύ άδειους από εξίσου λατρεμένες αγελάδες
δρόμους):
Αλλά εντάξει, ας μην ξεχνάμε ότι, ακόμα κι αν δεν βόσκουν αγελάδες στις λεωφόρους, ναι, είμαστε ακόμη στην Ινδία...
Καλώδια, καλώδια, καλώδια. Ένα μαγαζί που πουλάει κόρνες, ένας προφυλακτήρας δεμένος να κρέμεται από ένα μπαλκόνι...
Νοέμβριο του 2017 ξεκίνησε, Ιούνιο του 2018 γράφηκε το προτελευταίο κεφάλαιο, Ιούνιο του 2019 γράφτηκε το τελευταίο κεφάλαιο, Μάρτιο του 2020 (και ούσα πλέον κλεισμένη στο σπίτι) θα γραφτεί και η τελευταία μέρα στο Δελχί.
Νομίζω ότι ένας από τους λόγους που δεν το έπαιρνα απόφαση να τελειώσω αυτή την ιστορία είναι γιατί το Δελχί φαντάζει πολύ χλιαρό και άχρωμο μπροστά στις μέρες, τις πόλεις και τις παραστάσεις που προηγήθηκαν. Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν σε αφήνει να ξεχάσεις ότι είσαι στην Ινδία, αλλά η διαφορά είναι εμφανής: Πιο μεγάλοι και καθαροί δρόμοι, πιο εντυπωσιακά και φροντισμένα αξιοθέατα και κυρίως, ούτε μια αγελάδα στο δρόμο.... πιφ...
03.01.2016
Η σημερινή ημέρα είχε επίσκεψη στο Κόκκινο Φρούριο, στο Μεγάλο Τζαμί, σε διάφορα κυβερνητικά κτήρια, στην Πύλη των Ινδιών και φυσικά - τι δεν θα μπορούσε να λείπει; - σε ένα μαυσωλείο. Έλα όμως που λέω να μην βάλω καμία φωτογραφία από αυτά! Αυτά κάλλιστα νομίζω τα βρίσκει κανείς στο ίντερνετ, για μένα πιο ενδιαφέρον έχουν αυτές οι φωτογραφίες:
Το κρεοπωλείο της πρωτεύουσας:

Το σινεμά της πρωτεύουσας:

Το ακανθώδες ζήτημα του σεβασμού και της ασφάλειας του γυναικείου φύλου:

Φαγητάκι υπαίθριο:

Φαγητάκι υπαίθριο νο 2:

Φαγητάκι επαναστατικό και με ισπανικές νότες:

Και φαγητάκι αυτοκρατορικό (ή αλλιώς, το μπέργκερ του Μαχαραγιά):

Λατρεμένα τουκ τουκ

Αλλά εντάξει, ας μην ξεχνάμε ότι, ακόμα κι αν δεν βόσκουν αγελάδες στις λεωφόρους, ναι, είμαστε ακόμη στην Ινδία...
Καλώδια, καλώδια, καλώδια. Ένα μαγαζί που πουλάει κόρνες, ένας προφυλακτήρας δεμένος να κρέμεται από ένα μπαλκόνι...

Attachments
-
42 bytes Προβολές: 0
Last edited: