go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο
- Boca chica
- Κεφάλαιο 4ο
- Κεφάλαιο 5ο
- Σάντο Ντομίνγκο
- Vamos a la playa?
- Νότια ακτογράμμη
- Κεφάλαιο 10ο
- Punta Cana
- Bayahibe
- Κεφάλαιο 13ο
- Bayahibe
- Bayahibe
- Isla Saona
- Isla Saona
- Κεφάλαιο 18ο
- Κεφάλαιο 19ο
- Κεφάλαιο 20ο
- Λας Γκαλέρας
- Ελ Ρινκόν
- Ελ Ρινκόν-στον παράδεισο
- Ελ Ρινκόν
- Λοs Κακάοs
- Isla Bacardi
- Σαμάνα
- Πλάγια ελ Βάγιε
- Ελ Ρινκόν
- Salto de Limon
- Salto de Limon
- Λας Τερένας
- Loma Cercada hotel
- Amber coast
- Amber coast
- Πουέρτο Πλάτα-Σαντιάγο
- Δομηνικανές Άλπεις-Jarabacoa
- Κεφάλαιο 38ο (Επίλογος)
Στο γυρισμο απο την εκδρομη μας δε θα αντιστεκομουν και θα πηγαινα μια βολτα εστω και κοντινη στο παρκο , αφου ενας Δομηνικανος μου ειπε οτι υπαρχουν δυο εισοδοι στο παρκο , η μια ακριβως μεσα στο Bayahibe.Η δευτερη εισοδος , η Boca de Yuma , ηταν καποτε ενα ζωντανο ψαροχωρι σαν το Bayahibe ,αλλα ο τυφωνας George το μετατρεψε σε πολη φαντασμα 5 χρονια πριν..Ξενοδοχεια και σπιτια καταστραφηκαν και τα ταβερνακια πανω στην παραλια απλα εξαφανιστηκαν..
Πανω στο καταμαραν ειχαν επιβιβαστει δυο οικογενειες με τα παιδια τους και δυο νεαρα ζευγαρια- Γερμανοι ολοι τους.
Ηδη επαιζε η απαραιτητη μουσικη δυνατα και τα ρουμια ρεαν αφθονα.Βρεθηκα με ενα ποτηρι στο χερι αν και αρνηθηκα δις στον επιμονο Δομηνικανο.Η ξανθια Αμερικανιδα – και πιο ζωηρη εκ των δυο – μου εφερε επισης ενα ποτο και αν και δεν πινω , τωρα βρεθηκα με δυο ποτηρια πρωι-πρωι.Το ολο σκηνικο ηταν πανεμορφο , ο ηλιος εκαιγε και αστραφτε πανω στα χρωματιστα σπιτακια του Bayahibe και τους ψηλους φοινικες της παραλιας που αρχισε να απομακρυνεται.
Το αντιηλιακο ηταν καλη δικαιολογια για να αφησω τα ποτα απ’το χερι και να απομακρυνθω λιγο απ’την πολυλογου Αμερικανιδουλα , η οποια ηδη ειχε πιει το ρουμι της και ευχαριστως πηρε και το δικο μου.
Στην ακρη του χωριου , ξεχωριζε με την φυστικι παστελ οροφη του το ‘Casa del Mar’ , ξενοδοχειο που παραλιγο να μεναμε κι εμεις.Γυρισα να το δειξω στον Mr. αλλα ενα χερι με ακινητοποιησε , κι ενα μαχαιρι (?) αγγιξε το λαιμο μου. Παγωσα!!
Πανω στο καταμαραν ειχαν επιβιβαστει δυο οικογενειες με τα παιδια τους και δυο νεαρα ζευγαρια- Γερμανοι ολοι τους.
Ηδη επαιζε η απαραιτητη μουσικη δυνατα και τα ρουμια ρεαν αφθονα.Βρεθηκα με ενα ποτηρι στο χερι αν και αρνηθηκα δις στον επιμονο Δομηνικανο.Η ξανθια Αμερικανιδα – και πιο ζωηρη εκ των δυο – μου εφερε επισης ενα ποτο και αν και δεν πινω , τωρα βρεθηκα με δυο ποτηρια πρωι-πρωι.Το ολο σκηνικο ηταν πανεμορφο , ο ηλιος εκαιγε και αστραφτε πανω στα χρωματιστα σπιτακια του Bayahibe και τους ψηλους φοινικες της παραλιας που αρχισε να απομακρυνεται.
Το αντιηλιακο ηταν καλη δικαιολογια για να αφησω τα ποτα απ’το χερι και να απομακρυνθω λιγο απ’την πολυλογου Αμερικανιδουλα , η οποια ηδη ειχε πιει το ρουμι της και ευχαριστως πηρε και το δικο μου.
Στην ακρη του χωριου , ξεχωριζε με την φυστικι παστελ οροφη του το ‘Casa del Mar’ , ξενοδοχειο που παραλιγο να μεναμε κι εμεις.Γυρισα να το δειξω στον Mr. αλλα ενα χερι με ακινητοποιησε , κι ενα μαχαιρι (?) αγγιξε το λαιμο μου. Παγωσα!!
Last edited: