go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο
- Boca chica
- Κεφάλαιο 4ο
- Κεφάλαιο 5ο
- Σάντο Ντομίνγκο
- Vamos a la playa?
- Νότια ακτογράμμη
- Κεφάλαιο 10ο
- Punta Cana
- Bayahibe
- Κεφάλαιο 13ο
- Bayahibe
- Bayahibe
- Isla Saona
- Isla Saona
- Κεφάλαιο 18ο
- Κεφάλαιο 19ο
- Κεφάλαιο 20ο
- Λας Γκαλέρας
- Ελ Ρινκόν
- Ελ Ρινκόν-στον παράδεισο
- Ελ Ρινκόν
- Λοs Κακάοs
- Isla Bacardi
- Σαμάνα
- Πλάγια ελ Βάγιε
- Ελ Ρινκόν
- Salto de Limon
- Salto de Limon
- Λας Τερένας
- Loma Cercada hotel
- Amber coast
- Amber coast
- Πουέρτο Πλάτα-Σαντιάγο
- Δομηνικανές Άλπεις-Jarabacoa
- Κεφάλαιο 38ο (Επίλογος)
Τιναζομαι και βλεπω το προσωπο ενος νεαρου –ειναι δεν ειναι 20 χρονων - σε αποσταση αναπνοης απ’το δικο μου να μου χαμογελαει. Πιστευω οτι μαλλον κανει λαθος , αλλα εκεινος συνεχιζει να με κοιτα χαμογελαστος και χωρις καθολου υπερβολες , ειναι πανεμορφος!...Εεεε,μια φωτογραφια θελω να βγαλω του λεω....-γιατι στο καλο του χαμογελαω κι εγω? Μπραβο go2dbeach! Αντι να τον αποθαρρυνεις να φυγει , χαζεψε , χαμογελα του και κοιτα τον προσπαθωντας να μαντεψεις ποσες ωρες τη μερα περναει στο γυμναστηριο! Και τωρα σου ερχεται και δευτερος , το ιδιο χαμογελαστος και ακομα πιο ωραιος! Υπεροχα!!
Καποιος ξεκοβει απο το τσουρμο και μας πλησιαζει ρωτωντας με ποιος απ’τους δυο μου αρεσει..
Και οι δυο σκεφτομαι - η μηπως το ειπα δυνατα? Γιατι ο τυπος μου λεει ακριβως αυτο...να νοικιασω οποιον θελω. Να νοικιασω???Ωστε τα παιδια απλα ειναι σε ωρα.. υπηρεσιας!! Μαλλον ο τριτος ειναι ο ‘μανατζερ’ των νεαρων και μαλλον κατεβηκα στο πιο λαθος μερος της παραλιας !
Αφου καταλαβα τι συμβαινει , κοβω το χαμογελο και κοφτα εξηγω , οτι μια φωτογραφια θελω να βγαλω και θα φυγω...με τα πολλα καταφερνω να επιστρεψω τους δυο νεαρους στο τσουρμο , αλλα ο τριτος τυπος μου γινεται βδελλα μέχρι τον κεντρικό δρόμο.
Ειχα ακουσει οτι στην Boca chica ανθει η πορνεια , αλλα δεν περιμενα οτι απευθυνεται κυριως σε γυναικες , ουτε οτι πρωι-πρωι στην παραλια θα γινοταν κατι τετοιο.
Καποιος ξεκοβει απο το τσουρμο και μας πλησιαζει ρωτωντας με ποιος απ’τους δυο μου αρεσει..
Και οι δυο σκεφτομαι - η μηπως το ειπα δυνατα? Γιατι ο τυπος μου λεει ακριβως αυτο...να νοικιασω οποιον θελω. Να νοικιασω???Ωστε τα παιδια απλα ειναι σε ωρα.. υπηρεσιας!! Μαλλον ο τριτος ειναι ο ‘μανατζερ’ των νεαρων και μαλλον κατεβηκα στο πιο λαθος μερος της παραλιας !
Αφου καταλαβα τι συμβαινει , κοβω το χαμογελο και κοφτα εξηγω , οτι μια φωτογραφια θελω να βγαλω και θα φυγω...με τα πολλα καταφερνω να επιστρεψω τους δυο νεαρους στο τσουρμο , αλλα ο τριτος τυπος μου γινεται βδελλα μέχρι τον κεντρικό δρόμο.
Ειχα ακουσει οτι στην Boca chica ανθει η πορνεια , αλλα δεν περιμενα οτι απευθυνεται κυριως σε γυναικες , ουτε οτι πρωι-πρωι στην παραλια θα γινοταν κατι τετοιο.
Last edited: