go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο
- Boca chica
- Κεφάλαιο 4ο
- Κεφάλαιο 5ο
- Σάντο Ντομίνγκο
- Vamos a la playa?
- Νότια ακτογράμμη
- Κεφάλαιο 10ο
- Punta Cana
- Bayahibe
- Κεφάλαιο 13ο
- Bayahibe
- Bayahibe
- Isla Saona
- Isla Saona
- Κεφάλαιο 18ο
- Κεφάλαιο 19ο
- Κεφάλαιο 20ο
- Λας Γκαλέρας
- Ελ Ρινκόν
- Ελ Ρινκόν-στον παράδεισο
- Ελ Ρινκόν
- Λοs Κακάοs
- Isla Bacardi
- Σαμάνα
- Πλάγια ελ Βάγιε
- Ελ Ρινκόν
- Salto de Limon
- Salto de Limon
- Λας Τερένας
- Loma Cercada hotel
- Amber coast
- Amber coast
- Πουέρτο Πλάτα-Σαντιάγο
- Δομηνικανές Άλπεις-Jarabacoa
- Κεφάλαιο 38ο (Επίλογος)
Ο χαμογελαστοs Δομηνικανοs που μαsπεριμενει στο αεροδρομιο μαs οδηγει σε ενα cabrio χρυσαφι αυτοκινητο. Για μια ακομη φορα εχω φτασει αρρωστη στον προορισμο μου και η αφορητη ζεστη σε συνδυασμο με τον ευγενεστατο κυριο που εχει ορεξη για κουβεντουλα με αποτελειωνει!
Ο Mr. επιμενει να καθισω μπροστα αφου δε μιλαει αγγλικα κι ετσι πιεζομαι να απαντω ευγενικα στην πολυλογια του οδηγου που επιπλεον θελει να μαs κανει το γυρο τηs Boca chica αυτο το ηλιολουστο απογευμα.
Μου λεει ονοματα , περιοχεs , μαγαζια για φαγητο , μα δυο λεπτα αργοτερα δε θυμαμαι τιποτα.
Επιτελουs φτασαμε στο ξενοδοχειο Residente los Pinos οπου ευτυχωs ειχα κλεισει δωματιο τιs δυο πρωτεs νυχτεs και ακομα πιο ευτυχωs ο οδηγοs μαs εκανε το διερμηνεα στον Ιταλο ξενοδοχο που δε μιλουσε λεξη αγγλικα.
Πεφτω σε κωμα μεχρι τα ξημερωματα τηs επομενηs μεραs..
Ο Mr. επιμενει να καθισω μπροστα αφου δε μιλαει αγγλικα κι ετσι πιεζομαι να απαντω ευγενικα στην πολυλογια του οδηγου που επιπλεον θελει να μαs κανει το γυρο τηs Boca chica αυτο το ηλιολουστο απογευμα.

Μου λεει ονοματα , περιοχεs , μαγαζια για φαγητο , μα δυο λεπτα αργοτερα δε θυμαμαι τιποτα.
Επιτελουs φτασαμε στο ξενοδοχειο Residente los Pinos οπου ευτυχωs ειχα κλεισει δωματιο τιs δυο πρωτεs νυχτεs και ακομα πιο ευτυχωs ο οδηγοs μαs εκανε το διερμηνεα στον Ιταλο ξενοδοχο που δε μιλουσε λεξη αγγλικα.
Πεφτω σε κωμα μεχρι τα ξημερωματα τηs επομενηs μεραs..
Last edited: