go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο
- Boca chica
- Κεφάλαιο 4ο
- Κεφάλαιο 5ο
- Σάντο Ντομίνγκο
- Vamos a la playa?
- Νότια ακτογράμμη
- Κεφάλαιο 10ο
- Punta Cana
- Bayahibe
- Κεφάλαιο 13ο
- Bayahibe
- Bayahibe
- Isla Saona
- Isla Saona
- Κεφάλαιο 18ο
- Κεφάλαιο 19ο
- Κεφάλαιο 20ο
- Λας Γκαλέρας
- Ελ Ρινκόν
- Ελ Ρινκόν-στον παράδεισο
- Ελ Ρινκόν
- Λοs Κακάοs
- Isla Bacardi
- Σαμάνα
- Πλάγια ελ Βάγιε
- Ελ Ρινκόν
- Salto de Limon
- Salto de Limon
- Λας Τερένας
- Loma Cercada hotel
- Amber coast
- Amber coast
- Πουέρτο Πλάτα-Σαντιάγο
- Δομηνικανές Άλπεις-Jarabacoa
- Κεφάλαιο 38ο (Επίλογος)
Με αρκετεs στασειs και παρακαμψειs στη διαδρομη , φτασαμε μεσημερι λιγο πριν το Higuey και σταματησαμε σε ενα παρκινγκ πανω στο δρομο. Το μαγαζι στο οποιο ανηκε ηταν μια τεραστια σαλα χωριs τοιχουs με φυστικι κολωνεs , τραπεζακια σκορπια στο χωρο και μια στρογγυλη πιστα στη μεση.Μουσικη μερενγκε επαιζε δυνατα και 3-4 παρεεs ντοπιων ετρωγαν.Σε μια μερια ειχε μια τεραστια βιτρινα με φαγητα.Ειπα στον Mr. να καθισουμε εδω για φαγητο γιατι στην Πουντα κανα που πηγαιναμε δεν υπηρχε τιποτα αλλο απο All inclusive ξενοδοχεια.
Εναs Δομηνικανοs με πλησιασε και μου μιλησε.Του ειπα το μοναδικο που ηξερα στα Ισπανικα:Νο εσπανιολ σενιορ.
Με επιασε απ'το μπρατσο , με πηγε προs τη βιτρινα και μου ειπε σελφ σερβιs - αυτο το καταλαβα
. Εφυγε και ξαναγυρισε χορευονταs στην παρεα που καθοταν.Πηραμε οτι θελαμε , οσο θελαμε και οταν ηρθε η ωρα να φυγουμε ηρθε με μολυβι και χαρτι και μου εγραψε το ποσο.
To φαγητο ηταν πεντανοστιμο και παμφθηνο!
Αρχισα ομωs να καταλαβαινω οτι τα αγγλικα δε θα μου χρησιμευαν πουθενα οσο απομακρυνομασταν απο τα κυριωs τουριστικα μερη.
To Χιγιει ειναι η τελευταια πολη πριν τη διασημη ακτη Κοκονατ 50 χλμ. πιο περα.
Η Κοκονατ ειναι απο τιs ωραιοτερεs ακτεs του νησιου - στα τουριστικα γραφεια λενε οτι η περιοχη ειδικα τηs Πουντα κανα ειναι η πιο ωραια τηs χωραs, επιτρεψτε μου να διαφωνησω.
Μολιs εφυγα απο την Πουντα κανα , γελασα γιατι σκεφτηκα οτι κανεναs δεν θα μπορουσε να περιγραψει την περιοχη καλυτερα απο τον χιουμοριστα Ron που ελεγε οτι η παραλια αυτη ταιριαζει σε 'newly weds or nearly deads'
Εναs Δομηνικανοs με πλησιασε και μου μιλησε.Του ειπα το μοναδικο που ηξερα στα Ισπανικα:Νο εσπανιολ σενιορ.
Με επιασε απ'το μπρατσο , με πηγε προs τη βιτρινα και μου ειπε σελφ σερβιs - αυτο το καταλαβα

To φαγητο ηταν πεντανοστιμο και παμφθηνο!
Αρχισα ομωs να καταλαβαινω οτι τα αγγλικα δε θα μου χρησιμευαν πουθενα οσο απομακρυνομασταν απο τα κυριωs τουριστικα μερη.

To Χιγιει ειναι η τελευταια πολη πριν τη διασημη ακτη Κοκονατ 50 χλμ. πιο περα.
Η Κοκονατ ειναι απο τιs ωραιοτερεs ακτεs του νησιου - στα τουριστικα γραφεια λενε οτι η περιοχη ειδικα τηs Πουντα κανα ειναι η πιο ωραια τηs χωραs, επιτρεψτε μου να διαφωνησω.
Μολιs εφυγα απο την Πουντα κανα , γελασα γιατι σκεφτηκα οτι κανεναs δεν θα μπορουσε να περιγραψει την περιοχη καλυτερα απο τον χιουμοριστα Ron που ελεγε οτι η παραλια αυτη ταιριαζει σε 'newly weds or nearly deads'

Last edited: