ggonholidays
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Γκαλαπάγκος
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Chiang Mai (Ι)
- Chiang Mai (ΙΙ)
- Chiang Mai (III)
- Chiang Mai (ΙV)
- Chiang Mai (V)
- Chiang Mai (VΙ)
- Chiang Mai (VII)
- Ατελείωτοι Λογαριασμοί Part I
- Κο Σαμούι (Ι)
- Κο Σαμούι (ΙΙ)
- Ao Nang
- Hong Island
- 4 Νησιά
- Khao Lak (I)
- Khao Lak (II)
- Mu Ko Surin
- Ko Πανγκάν (Ι)
- Ko Πανγκάν (ΙΙ)
- Ατελείωτοι Λογαριασμοί Part II
- Μπανγκόκ (Ι)
- Μπανγκόκ (ΙΙ)
- Μπανγκόκ (ΙΙΙ)
- Μπανγκόκ (ΙV)
- Μπανγκόκ (V)
- Μπανγκόκ (VI)
Στις 8 το πρωί ξεκινήσαμε για την διάσημη πλωτή αγορά Damnoen Saduak . Παρόλο που είχα διαβάσει ότι η αγορά είχε γίνει μια τουριστική παγίδα εντούτοις ήθελα πολύ να την επισκεφτώ έστω και μόνο για τις φωτογραφίες και την εμπειρία. Μετά από μια ώρα και κάτι το ταξί που είχαμε κλείσει από το ξενοδοχείο την προηγούμενη μέρα για 2200Β μας κατέβασε σε μια προβλήτα που από κει θα μπαίναμε σε βαρκούλα για να κάνουμε το τουρ της αγοράς. Από εκείνο το σημείο δεν φαινόταν η αγορά ούτε μπορούσαμε να καταλάβουμε πόσο κοντά ήμασταν. Η βάρκα μας στοίχισε μετά από πολλά παζάρια 1000Β(αρχικά ζήτησαν 1800Β) και ήμασταν σίγουροι ότι μας κατάκλεψαν κανονικά αφού ο οδηγός μας μιλούσε για 150Β το άτομο. Δυστυχώς ενώ θέλαμε να φύγουμε ο οδηγός του ταξί ισχυρίστηκε ότι ότι αυτό ήταν το μόνο μέρος που ήξερε από όπου μπορούσαμε να πάρουμε βάρκα, προφανώς έπαιρνε χοντρή προμήθεια και έχω είχα ξεχάσει στο ξενοδοχείο τις σημειώσεις μου. Αποφασίσαμε να χάσουμε άλλο χρόνο ψάχνοντας δεξιά αριστερά και χωρίς να αφήσουμε το γεγονός να μας χαλάσει να και να απολαύσουμε τη βόλτα μας και έτσι και έγινε.
Ο βαρκάρης μας δεν άργησε να καταλάβει ότι έχανε το χρόνο του που μας σταματούσε δίπλα από όλες τις βαρκούλες και όλα τα παραποτάμια μαγαζάκια που πουλούσαν σουβενιρ και ότι εμάς μας ενδιέφερε να δοκιμάσουμε οτιδήποτε τρωγόταν σε αυτές τις βάρκες. Όταν τελειώσαμε τη βαρκάδα μας βρέθηκα να κουβαλάω τρεις τσάντες με φαγητά και φρούτα.
Στη συνέχεια αφού είδαμε πλέον τι παιζόταν, ζητήσαμε από το ταξιτζή να μας πάει στην αρχή της αγοράς εκεί που γίνεται και το μεγάλο τζέρτζελο και είχαμε περάσει λίγο πριν με τη βάρκα μας. Από κει πήρα και 2 παντελόνες (Σαλβάρια) της 2χρονης κόρης μου με 3Ε!!!
Λοιπόν λάτρεις των σπριγκ ρολς και όχι μόνο απομνημονεύστε τη φάτσα αυτής της κυρίας και αν ποτέ βρεθείτε κατά κει δοκιμάστε τα σπριγκ ρολς της. Ήταν τα πιο ωραία σπριγκ ρολς που έχω φάει στη ζωή μου.Βάζω και προφίλ και ανφας για να έχετε όλες τις όψεις!
Η γιαγιούλα δίπλα έφτιαχνε νόστιμα μπουρεκάκια με χώρτα. (δεν ξέρω τι χώρτα
).
Όντως τουριστηκότατη η αγορά αλλά μου άρεσε πολύ και εύκολα ξαναπήγαινα αν βρησκόμουνα σε αυτά τα μέρη!!!
Χορτάτοι πλέον κατευθυνθήκαμε προς την Μπανγκόκ και το Μεγάλο Παλάτι.
Ο βαρκάρης μας δεν άργησε να καταλάβει ότι έχανε το χρόνο του που μας σταματούσε δίπλα από όλες τις βαρκούλες και όλα τα παραποτάμια μαγαζάκια που πουλούσαν σουβενιρ και ότι εμάς μας ενδιέφερε να δοκιμάσουμε οτιδήποτε τρωγόταν σε αυτές τις βάρκες. Όταν τελειώσαμε τη βαρκάδα μας βρέθηκα να κουβαλάω τρεις τσάντες με φαγητά και φρούτα.
Στη συνέχεια αφού είδαμε πλέον τι παιζόταν, ζητήσαμε από το ταξιτζή να μας πάει στην αρχή της αγοράς εκεί που γίνεται και το μεγάλο τζέρτζελο και είχαμε περάσει λίγο πριν με τη βάρκα μας. Από κει πήρα και 2 παντελόνες (Σαλβάρια) της 2χρονης κόρης μου με 3Ε!!!
Λοιπόν λάτρεις των σπριγκ ρολς και όχι μόνο απομνημονεύστε τη φάτσα αυτής της κυρίας και αν ποτέ βρεθείτε κατά κει δοκιμάστε τα σπριγκ ρολς της. Ήταν τα πιο ωραία σπριγκ ρολς που έχω φάει στη ζωή μου.Βάζω και προφίλ και ανφας για να έχετε όλες τις όψεις!

Όντως τουριστηκότατη η αγορά αλλά μου άρεσε πολύ και εύκολα ξαναπήγαινα αν βρησκόμουνα σε αυτά τα μέρη!!!
Χορτάτοι πλέον κατευθυνθήκαμε προς την Μπανγκόκ και το Μεγάλο Παλάτι.