Ταϊλάνδη Ταϋλάνδη σε 10 μέρες? Τρέχουμε τώρα...

zmaria

Member
Μηνύματα
1.335
Likes
1.201
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Περιεχόμενα
  1. Κεφάλαιο 1
  2. 2ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μας. Going to the airport.
  3. 3ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η χαρά της πολύωρης πτήσης, τα παιδικά συναισθήματα, η δυνατή Κλαίρη.
  4. 11ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Το full moon party, το φθηνό μασάζ & η χαμογελαστή βιοπαλαίστρια μασέρ.
  5. 12ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Τα νευράκια, το Νational Μarine Park, το kayaking, το Mae Koh & η Talay Nai.
  6. 13ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Το Wua Talap, η Bua Boke cave, οι περιπετειώδεις τάσεις & η καταιγίδα.
  7. 14ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ο αποκλεισμός, οι Ρώσοι, οι περίφημες σαγιονάρες & ολίγον από Άρλεκιν.
  8. 15ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η αγωνία της αδερφής, ο αρχηγός-Ποσειδώνας & η ηρεμία μετά την μπόρα.
  9. 16ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Τα long tails, ο παραλίγο τσακωμός & ο μίνι απολογισμός της εκδρομής.
  10. 17ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Το παζάρι στην Chaweng, η multiethnic παρέα & ο Ιβάν το κελεπούρι.
  11. 18ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ H συγκίνηση της απόλυσης, η ανεμελιά στην παραλία, η Κούβα μου.
  12. 19ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ρακή, το Moo Ka Ta, η Όι, το reggae bar κι οι ευγενείς Γάλλοι.
  13. 20ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Το βάρβαρο ξύπνημα, ο παράδεισος Koh Nang Yuan, ο κλαψιάρης ουρανός.
  14. 21ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ To Koh Tao, οι καρχαρίες, το snorkeling. Σχετικές αναλύσεις και «αν».
  15. 22ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Οι απολυμένοι, το swing bar, η Lamai, τα μπουρδέλα & τα τάπας στο Barrio Latino.
  16. 23ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Οι τελευταίες τσάρκες στο νησί, ο Τσε & ο βασιλιάς, η Που η ταξιτζού.
  17. 24ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η άφιξη στην Μπανγκόκ, ο πανικός περί βαλίτσας & η ηλίθια Ελληνίδα υπάλληλος.
  18. 25ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Τουκ τουκ, Patpong, sex shows. Ο γλοιώδης πορνόγερος & ο πιτσιρικάς break dancer.
  19. 26ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Το Μεγάλο Παλάτι, οι αμέτρητοι Βούδες, τα basic αξιοθέατα, η Siam & η Pratunam.
  20. 27ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Το street food, η άθλια πορνεία, το salsa spot La Rueda, ο χορός-το βάλσαμο μου.
  21. 28ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Το μετρό, ο Chao Phraya, η China Town, ο σεισμός της Japan & ο γυρισμός.
  22. 29ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Σκέψεις, συναισθήματα και γενικός απολογισμός.

Ώρα για την βραδινή μας έξοδο. Να πάμε να φάμε κάτι αρχικά γιατί μας έχει κόψει η λόρδα, συμφωνούμε. Σκεφτόμαστε μπας και πάμε σήμερα στο Zico’ s. Παίζει λάτιν –μην ξεχνιόμαστε. Παίρνουμε ένα songtheaw και φτάνουμε ως εκεί. Για άλλη μια φορά το εστιατόριο είναι άδειο οπότε και πάλι αποφασίζουμε να μην κάτσουμε. Κάνουμε μια βόλτα στην αγορά. Βρίσκουμε αυτήν την ενδιαφέρον αδιάβροχη θήκη που μας έδωσαν στην πρωινή εκδρομή όσο κάναμε kayaking. Μας λέει ο πωλητής πως κάνει 400 μπατ και του κάνω παζάρια που δεν πιάνουν όμως. Άστο, λέω στην Κλαίρη , θα την βρούμε παρακάτω πιο φτηνά. Κι ας είναι πάμφθηνη. Μου την σπάει απλά που δεν πιάνει το παζάρι μου. Τελικά όχι μόνο δεν βρίσκω την θήκη πουθενά φτηνότερη, αλλά είναι και αρκετά πιο ακριβή. Καλά να πάθω. Βαριέμαι πάντως να γυρίσω πίσω γιατί και πάλι έχουμε προχωρήσει πολύ. Τα εστιατόρια, για μια ακόμα φορά δεν έχουν πολύ κόσμο, εκτός του ninja. Σκεφτόμαστε μήπως ξανακάτσουμε στο ninja για φαγητό μιας και μας άρεσε τόσο πολύ, αλλά τελικά λέμε να επιστρέψουμε στην περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο μας. Μας αρέσει να τρώμε σε διαφορετικά εστιατόρια κάθε φορά παρόλο που στο ninja έχει ένα σωρό διαφορετικές λιχουδιές για να δοκιμάσεις. Εγώ δηλαδή, η Κλαίρη δεν έχει τέτοια προβλήματα. Άντε πάλι βολτίτσα με songtheaw.

Κάνουμε άλλο ένα χάζεμα στην εδώ αγορά και μετά από ένα καλό ξεποδάριασμα αποφασίζουμε να κάτσουμε στο γωνιακό εστιατόριο που συναντάμε όταν στρίβουμε για το ξενοδοχείο μας. Έχει να φας τα πάντα, από πίτσες και μακαρόνια μέχρι ταϋλανδέζικη κουζίνα και φιλέτο από καρχαρία. Μόλις βλέπω το μενού, θυμάμαι που διάβασα σε ένα φυλλάδιο ακτιβιστών για τον αγώνα που κάνουν να προστατεύσουν τους καρχαρίες από τις θάλασσες τους. Αποτελούν πια είδος υπό εξαφάνιση. «Αποφεύγετε να τρώτε σε μαγαζιά που προωθούν πιάτα από καρχαρίες» έλεγε μία από τις οδηγίες. Νιώθω λίγο άσχημα.. Παρόλα αυτά, παραγγέλνουμε πίτσα, τηγανητό κοτόπουλο και σκορδόψωμο (δεν έχω love story, δεν πειράζει). Μια μπίρα για την Κλαίρη και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί για μένα συνοδεύουν το τζανκφουντίστικο μικρό μας δείπνο. Είμαστε κουρασμένες αλλά ήρεμες και σχετικά ορεξάτες. Επιτέλους αύριο δεν θα ξυπνήσουμε από τα χαράματα. Αν και δεν θα ξυπνήσω και πολύ αργά. Το πρωινό σερβίρεται μέχρι τις 10.30. Στις 10.10 θα σηκωθώ, θα πλύνω μόνο τα μούτρα μου και 10.15 θα είμαι στο beach bar όπου και σερβίρεται. «Μωρέ λες? Εγώ έλεγα να κοιμηθώ λιγάκι παραπάνω, δεν θα χουμε άλλη μέρα για ύπνο» λέει με λογική η Κλαίρη. «Ε καλά και τι σε αγχώνει? Πάμε τρώμε και ξαναξαπλώνουμε αν θέλουμε. Δεν μας αγχώνει κανένα πρόγραμμα αύριο. Εγώ πάντως δεν παίζει να χάσω άλλο πρωινό» της λέω. Λιγουρεύομαι το πρωινό χωρίς να έχω φάει καν το βραδινό μου ακόμα. Δυο μέρες τώρα την έχω βγάλει πρωινιάτικα με μπανάνες και κρουασάν. Ε όχι! Συζητάμε για τις εμπειρίες της ημέρας και γελάμε με διάφορα περιστατικά. Έρχεται το φαγητό και πέφτουμε με τα μούτρα. Δεν είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά το κυρίως, πίτσα είναι. Πόσο χάλια θα μπορούσε να είναι πια? Πληρώνουμε τον λογαριασμό (600 μπατ) και σκεφτόμαστε που να πάμε να πιούμε ποτάκι. Λέμε να πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο beach bar του ξενοδοχείου μας μπααααας και παίζει πιο χαλαρή μουσική. Αν είναι χάλια θα επιστρέψουμε στον κεντρικό δρόμο να αναζητήσουμε κανένα τραβεστί σόου. Δεν είναι και δύσκολο να βρούμε. Ένα σωρό τραβεστί γυρνάνε στους δρόμους και σε καλούν στα σόου τους. Με χαλάει που νιώθω πως δεν έχω περισσότερες επιλογές στην βραδινή διασκέδαση.

Αυτή η εικόνα έχει σμικρυνθεί. Πατήστε εδώ για να δείτε τη μεγάλη εικόνα.
afarm4.static.flickr.com_3177_5869373238_7bec8846da_b.jpg


Φτάνουμε στην παραλία κι όλα τα μαγαζιά συνεχίζουν να παίζουν αυτήν την εκκωφαντική και σπαστική για μας μουσική. «Λοιπόν, ή θα κάτσουμε εκεί στην άκρη που κάπως κόβεται η ένταση ή την κάνουμε από δω με ελαφρά» λέω στην Κλαίρη αποφασιστικά. «Πάμε να την κάνουμε καλύτερα» λέει πιο δυναμικά ακόμα. Όπως πάμε να φύγουμε ακούω να φωνάζουν το όνομα μου και δεν πολυδίνω σημασία. Στο Ελλάντα το Μαρία ακούγεται παντού. Έι, μόνο που εδώ δεν είναι Ελλάδα. Κάποιος με φωνάζει. Γνωστός δικός μου εδώ? Από πού κι ως που? Στις μαξιλάρες του beach bar του hotel μου βλέπω έκπληκτη τον Ιβάν και την υπόλοιπη παρέα του.

Το τι χαρά κάνουν που μας βλέπουν δεν περιγράφεται. Ειδικά η Ναταλί σηκώνεται σχεδόν τσιρίζοντας από ενθουσιασμό και έρχεται να μας φιλήσει και να μας αγκαλιάσει. «Που πάτε? Μην φεύγετε! Ελάτε να κάτσετε στην παρέα μας!» Βλέπω την Κλαίρη να ψήνεται οπότε λέω να αψηφήσω για λίγο την ενοχλητική μουσική. Άντε, ας κάτσουμε. Ο Ιβάν μοιάζει κομματάκι σουρωμένος, χωρίς όμως να είναι ενοχλητικός. Μας βάζει να καθίσουμε έτσι ώστε να κάθεται ανάμεσα μας. Πίνει μία από την μπίρα του, μία από ένα κοκτέηλ. Ε, πώς να μην σουρώσει? «Η βότκα που είναι?» τον ρωτάω. «Στο ξενοδοχείο» απαντά, «έχω φέρει μαζί μου από την Ρωσία». Μετά, τραβάει και μια τζούρα shisha κάνοντας συγχρόνως κόλπα με τον καπνό. Όλοι είναι σε μια ευφορική κατάσταση και γελούν συνέχεια, εκτός από τον μάτσο guy πάλι, ο οποίος τώρα συνοδεύεται από μια ομορφούλα αλλά αγέλαστη Ταϋλανδή. Άλλο πάλι και τούτο. Αυτές χαμογελάνε συνέχεια, που την πέτυχε αυτήν? Πρέπει να έψαξε πολύ για να βρει μια αντίστοιχη της (μη) όρεξης του. Αν και οφείλω να ομολογήσω πως τώρα είναι πιο φιλικός από το πρωί. Όση ώρα μιλάμε για τα πάντα, αυτός συμμετέχει αλλά λίγο, κυρίως μπαλαμουτιάζει την Ταϋλανδή. Αυτή δεν συμμετέχει σε καμιά συζήτηση, δεν ασχολείται με κανέναν άλλον, είναι όμως προθυμότατη στα χουφτώματα. Καθείς στο είδος του. Ο μάτσο αφήνει την λιγομίλητη Ταϋλανδή και μαζί με τον σύζυξ της Ναταλί εξαφανίζονται πάλι, αυτήν την φορά για να πάνε να φέρουν pancakes. Εμφανίζεται ένας πλανόδιος με μια μαϊμού. Με 200 μπατ βγάζει η Κλαίρη φωτογραφίες μαζί της. Το συμπαθητικό ζωάκι κάθεται ήσυχα στην αγκαλιά της αδερφής μου. Παραγγέλνω ένα strawberry colada κι η Κλαίρη κλασσικά μια μπίρα. Απορώ, ακόμα δεν την βαρέθηκε? Την έχει βρει τσάμπα και της έχει αλλάξει τον αδόξαστο!!

Αυτή η εικόνα έχει σμικρυνθεί. Πατήστε εδώ για να δείτε τη μεγάλη εικόνα.
afarm4.static.flickr.com_3216_5869373534_2bb3fcfb4f_b.jpg


Η Ναταλί είναι ξανθιά με πράσινα μάτια και χαριτωμένες φακίδες στολίζουν το πρόσωπό της. Είναι όμορφη κοπέλα. Έχει κάποια παραπανίσια κιλά (είναι και μαμά δυο παιδιών) αλλά έχει φουλ αυτοπεποίθηση, είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και ποζάρει σαν μοντέλο. Και είναι τόσο κοινωνική και την πάω με χίλια! Έχει πιάσει αμπάριζα την Κλαίρη ενώ εγώ έχω ξεμείνει με τον Ιβάν. Τον έχει πιάσει πολυλογία, μόνο που τώρα τα μισομεθυσμένα ελλειπή αγγλικά του δυσκολεύουν πολύ την συνεννόηση μας. Αν προσθέσεις και την δυνατή μουσική, η προσπάθεια κατανόησης της αγγλικής γίνεται ακόμα δυσκολότερη. Συζητάμε για διάφορα και κυρίως για ταξίδια. Έχει έρθει άλλες δυο φορές στην Ταϋλάνδη κι ο απρόσιτος φίλος του άλλες εφτά!!! Πωπω πώρωση! «Πριν έξι μήνες είχα πάει στην Πατάγια. Έχει πιο ζωή εκεί, είναι πολύ ωραία» μου λέει. Μμμμμάλιστα. Τι θα μπορούσα να σχολιάσω για την Πατάγια? Μόνο για επίδοξους playboys και σεξοτουρισμό έχω ακούσει «αλλά εδώ στο Κο Σαμούι έχει άλλη ομορφιά. Είναι πολύ ρομαντικό νησί». «oh really?» λέω με χιουμοριστική διάθεση. «δεν το χα προσέξει». «Ohreally?» κάνει κι αυτός. «You’ ll see» μου λέει όλο νόημα. Να τα, να τα.. Αυτό μας έλειπε.. Η Νάταλι ανταλλάσει τηλέφωνα και mails με την αδερφή μου κι ο Ιβάν ζητάει το δικό μου τηλέφωνο. Του το δίνω μαζί με τον εθνικό κώδικα κλήσης και ουπς! Όχι ρε γαμώτο ξεχνάω ένα ψηφίο! Συζητάμε για τα επαγγέλματα μας και νομίζει πως είμαι γιατρός. «Really? (ξανά μανά) Ι’ m a doctor too!» χαμογελά πλατιά. Όχι me no doctor, του λέω. Αρχίζει να μιλάει για την δουλειά του. Άντε τώρα με τα φτωχά του αγγλικά να βρει και ιατρικούς όρους! Πολύ γέλιο! Γαστρεντερολόγος είναι αν καταλαβαίνω καλά. Αλήθεια υπάρχει γιατρός που να μην ξέρει καλά αγγλικά? Η Ναταλί για ακόμα μια φορά συμβάλλει στην επικοινωνία μας ως μεταφραστής ενώ εξηγεί πως δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα στην Πατάγια, καθώς οι περισσότερες κοπέλες που γνώριζε ο Ιβάν ήταν κι αυτές Ρωσίδες. Πολύ Ρωσσίδι στην Πατάγια! Τώρα όμως στο Κο Σαμούι τα χει βρει σκούρα με τις υπόλοιπες Ευρωπαίες. Ε, με τις Ταϋλανδές δεν χρειάζεται κι ιδιαίτερη λεκτική συνεννόηση.. Εντωμεταξύ η Ταϋλανδή της παρέας μας, όση ώρα λείπει ο συνοδός της δεν έχει βγάλει λαλιά, δεν έχει στάξει χαμόγελο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τις Ναταλί να είναι μαζί της φιλόξενη. Τα αγόρια επιστρέφουν κι ο σύζυγος της Ναταλί αρχίζει να εκθειάζει τον Ιβάν. Είναι διευθυντής σε ένα νοσοκομείο, λέει με καμάρι για τον φίλο του. Οκ παιδιά το καταλάβαμε, είναι κελεπούρι. Τα pancakes στέκονται προκλητικά μπροστά στην μούρη μου κι η φρέσκια μυρωδιά τους διεγείρει τις υπογλυκαιμίες μου. Εννοείται πως τα τιμώ δεόντως, όπως και το shisha με γεύση μήλου. Ο μάτσο με την Ταϋλανδή μας αποχαιρετούν. Μάλλον είναι η ώρα να περάσουν στα ενδότερα. Από προκαταρκτικά μια χαρά τα έχουν πάει ως τώρα, δεν μπορώ να πω. Και αυτός και ο Ιβάν έχουν ξεχωριστά δωμάτια. Συνήθης τακτική των αντρικών παρεών εδώ στην Ταϋλάνδη. Προφανώς και δεν κοιμούνται μόνοι τους ποτέ.

Η ώρα περνά ευχάριστα αλλά η δυνατή μουσική δεν παλεύεται άλλο. Η Ναταλί με τον άντρα της φεύγουν μέσω παραλίας για το ξενοδοχείο τους κι ο Ιβάν μας συνοδεύει μέχρι πιο πάνω προσπαθώντας να μας πείσει να πάμε για ποτό μαζί του σε ένα κοντινό club. Mango λέγεται νομίζω. Ελάτε μας λέει, είναι φανταστικά! «Πάμε να χορέψουμε, παίζει ντίσκο αλλά κυρίως βαράει». Ντάπα ντούπα. Α, εντάξει τώρα ψήθηκα!! Του λέω πως είμαστε πάρα πολύ κουρασμένες και πρέπει να πάμε για ύπνο. Όλα αυτά, ενώ έχουμε προχωρήσει αρκετά παραπάνω από ότι πρέπει για το δωμάτιο μας. Δεν θέλουμε να δει που μένουμε. Κάποια στιγμή του λέμε πως εδώ πρέπει να στρίψουμε για να βγούμε στο δωμάτιο μας. Επιμένει να μάθει ποιο είναι. Πάνω που έχω αρχίσει να αγχώνομαι πως δεν θα σταματήσει να μας ακολουθεί και θα αναγκαστώ να χαλάσει η ευγενική μας συνύπαρξη τόσες ώρες, επιτέλους παρατάει τα όπλα και καληνυχτιόμαστε. Μιλάμε για αύριο μήπως βρεθούμε για κάνα μπάνιο οκ? Οκ. Ουφ, πάει κι αυτό!

Κάνουμε χαλαρά τις γυναικείες προετοιμασίες μας προ ύπνου και εξαντλημένες ξαπλώνουμε στην κρεβατάρα μας. Βάζουμε μουσικούλα να παίζει στο λάπτοπ και κουτσομπολεύουμε την ρώσικη παρέα. Γελάμε. Ρε τον σωτήρα μου! «Φαντάζεσαι» λέει η Κλαίρη «να σου τύχαινε όλο αυτό που σου έτυχε στην σπηλιά κι αυτός να ήταν κανένας ωραίος και να σου άρεσε? Πόσο άρλεκιν θα μπορούσε να είναι??» Περισσότερο δεν γίνεται της λέω. Μόνο που η ζωή (τουλάχιστον στο κομμάτι του έρωτα) δεν είναι θέατρο για να διαλέξεις πρωταγωνιστή. Οπότε σε αυτό το έργο δεν μπορώ να συμμετάσχω. Πέφτω για ύπνο με σκέψεις από real σενάρια. Να ήξερα και τι ήθελα όμως καλά θα ήτανε.. Τι ωραία και γεμάτη η σημερινή μέρα!

 

Attachments

Last edited by a moderator:
Μηνύματα
36
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
έχω κολλήσει στην οθόνη του υπολογιστή..και περιμένω για την συνέχεια της ιστορίας σου με αγωνία. Η πραγματική ζωή πλέκει τα πιο ευφάνταστα σενάρια so dont worry.
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
Πέφτουμε για ύπνο για να αντικρίσει αύριο την πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής της. Όπως κι εγώ όπως και όλοι μας όπως και όλος ο κόσμος. Είναι στενάχωρα όλα αυτά αλλά είμαστε υγιείς. Κι έχουμε κι ένα ταξίδι να μας περιμένει που μπορεί όλες αυτές τις μέρες των ξαφνικών εξελίξεων να μην το θέλω καθόλου αλλά τώρα μου φαίνεται σαν το καλύτερο γιατρικό.
Μπράβο, βρε κορίτσια! Συμφωνώ ότι κάπως έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλες τις αναποδιές που μας τυχαίνουν στη ζωή. Η υγεία είναι πάνω απ' όλα, φυσικά, και από κει και πέρα ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τα φέρει η ζωή... Ας είμαστε, λοιπόν, αισιόδοξοι ότι το αύριο θα μας φέρει κάτι καλύτερο:lol:

Ελπίζω να περάσατε υπέροχα στο ταξίδι σας!!!
 

malysa

Member
Μηνύματα
1.047
Likes
1.827
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ο πρόλογος σου Μαράκι μας, δεν ήταν καθόλου κουραστικός !

Οντως σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, ένα ταξίδι λειτουργεί αγχολυτικά :roll::lol:

Αναμένουμε τη περαιτέρω εξιστόρηση των ταυλανδέζικων περιπετειών σας :clap::lol:
 

canf

Member
Μηνύματα
735
Likes
218
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
αχ συγκινηθηκα παρα πολυ...:(καθως και εγω μια απολυμενη ειμαι...απο μια δουλεια που αγαπησα τοσο αλλα τελικα δεν αντεξε...:(

ανυπομονω και εγω για τη συνεχεια...
 

zmaria

Member
Μηνύματα
1.335
Likes
1.201
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μπράβο, βρε κορίτσια! Συμφωνώ ότι κάπως έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλες τις αναποδιές που μας τυχαίνουν στη ζωή. Η υγεία είναι πάνω απ' όλα, φυσικά, και από κει και πέρα ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τα φέρει η ζωή... Ας είμαστε, λοιπόν, αισιόδοξοι ότι το αύριο θα μας φέρει κάτι καλύτερο:lol:

Ελπίζω να περάσατε υπέροχα στο ταξίδι σας!!!
bahari μου η αισιοδοξία είναι σημαία μου γιατί αλλιώς δεν την παλεύεις, να κοίτα κάπως έτσι την βγάζω κάθε μέρα :p
malysaki όρεξη να χεις να διαβάσεις γιατί αν αρχίσω ξεχνιέμαι και γράφω γράφω γράφω.... κι οι περιπέτειες πολλαπλασιάζονται!
canf δεν έχω νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα καθώς κάθε φορά που άλλαξα δουλειά ήταν δική μου απόφαση και για να πάω κάπου καλύτερα. Πρέπει να είναι πολύ άσχημο συναίσθημα όμως ειδικά αν αγαπάς την δουλειά σου και ειδικότερα αν είσαι έντιμος ως προς αυτήν. Σου εύχομαι να βρεις κάτι αντάξιο σου και να μην στεναχωριέσαι!!
 

zmaria

Member
Μηνύματα
1.335
Likes
1.201
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
έχω κολλήσει στην οθόνη του υπολογιστή..και περιμένω για την συνέχεια της ιστορίας σου με αγωνία. Η πραγματική ζωή πλέκει τα πιο ευφάνταστα σενάρια so dont worry.
indeed!!!!!!
 

pattyyy

Member
Μηνύματα
1.565
Likes
1.271
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Το χειρότερο κομμάτι είναι αυτό της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας. Όποια κι αν είναι η έκφανση μιας κατάστασης, μπορεί κανείς να την αποδεχτεί και να ξαναμπεί στο παιχνίδι της αναζήτησης του "καλύτερου". Αυτό το καλύτερο εύχομαι στην αδερφή σου και ανυπομονώ πραγματικά να "ταξιδέψω" μαζί σας στην Ταϋλάνδη!
 

canf

Member
Μηνύματα
735
Likes
218
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
canf δεν έχω νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα καθώς κάθε φορά που άλλαξα δουλειά ήταν δική μου απόφαση και για να πάω κάπου καλύτερα. Πρέπει να είναι πολύ άσχημο συναίσθημα όμως ειδικά αν αγαπάς την δουλειά σου και ειδικότερα αν είσαι έντιμος ως προς αυτήν. Σου εύχομαι να βρεις κάτι αντάξιο σου και να μην στεναχωριέσαι!!
an και δεν χρειαζεται να μπω σε λεπτομερειες, η αληθεια ειναι πως δεν απολυθηκα κανονικα..απλα αναγκαστηκε να "κλεισει" η δουλεια μου...:(αρα δεν ειναι οτι μου φερθηκαν αδικα..απλα καταλαβα ποσο αληθεια ειναι χαλια η κατασταση αυτης της χωρας...

σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!

ελπιζω και εγω να περασατε σουπερ σε αυτο το ταξιδακι που ξεκινησες να αφηγεισαι:clap:
 

xenos

Member
Μηνύματα
2.414
Likes
804
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Zmaria εφυγες απο την Ελλαδα της μιζεριας και των απολυσεων
και ανυπομονω να μας περιγραψεις τις διακοπες σου στην Ταιλανδη των γλυκων αναμνησεων.

Μαρια επειδη τον τελευταιο καιρο πασχω απο στερητικο ταιλανδοσυνδρομο:thailand01: περιμενω πως και πως τη συνεχεια της ιστοριας σου.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.144
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κατι τετοιες ωρες ειναι που λες: "Δεν τη χεζω την Ελλαδα να μεινω μονιμα στην Ταυλανδη;"
Η Κλαιρη παντως απεδειξε πως ξερει να αφηνει και ξεναπερνα γρηγορα τα δυσκολα. Να δωσεις ενα Μπραβο στην αδερφη σου απο μενα. Και καλη τυχη σ' οτι κι αν κανει απο δω και περα.
 

dmdoc

Member
Μηνύματα
1.413
Likes
899
Δεν υπάρχει χειρότερο από το να σου χαλά,ένα κακό γεγονός,την ψυχολογία ενός ταξιδιού που επίκειται.Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για απόλυση.Περιμένω να δω με ποιό τρόπο επηρέασε το ταξίδι σας.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.894
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom