Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Σχεδιασμός
- Προσδοκίες
- Βόρειο Περού
- Photos Βόρειο Περού
- Βόρειο Περού II
- Photos Βόρειο Περού II
- Βόρειο Περού III
- Photos Βόρειο Περού III
- Βόρειο Περού IV
- Photos Βόρειο Περού IV
- Cuelap
- Photos Cuelap
- Βόρειο Περού V
- Photos Βόρειο Περού V
- Βόρειο Περού VI
- Photos Β.Περου by Krekouzas
- Αξιολόγηση 1ου μέρους – Βόρειο Περού
- Τreks σε χαμένες πόλεις, Κούσκο κ περίχωρα
- Photos Cuzco
- Trek Περού
- Photos Trek Περού
- Trek Περού II
- Photos Trek Περού II
- Τρέκ Περού ΙΙΙ
- Photos Τρέκ Περού ΙΙΙ
- Τρέκ Περού ΙV
- Photos Τρέκ Περού ΙV
- Τρέκ Περού V
- Photos Τρέκ Περού V
- Μάτσου Πίτσου
- Photos Μάτσου Πίτσου
- Cuzco II
- Photos Cuzco II
- Choquequirao Τρεκ
- Choquequirao Τρεκ ΙΙ
- Photos Choquequirao Τρεκ ΙΙ
- Choquequirao Τρεκ ΙIΙ
- Photos Choquequirao Τρεκ ΙIΙ
- Rainbow Mountain
- Photos Rainbow Mountain
- Αξιολόγηση 2ου μέρους
- Top 5 by krekouzas
- The White Rock
- Βολιβία - Λίμνη Τιτικάκα
- Photos Βολιβία - Λίμνη Τιτικάκα
- Διαδρομή προς Iskanwaya
- Photos Διαδρομή προς Iskanwaya
- Iskanwaya
- Photos Iskanwaya
- Salar De Uyuni
- Photos Salar De Uyuni
- Laguna Colorada
- Photos Laguna Colorada
- Εθνικό Πάρκο Avaroa
- Photos Εθνικό Πάρκο Avaroa
- Διαδρομή Προς Tupiza
- Photos Διαδρομή προς Tupiza
- Potosi-Sucre
- Photos Potosi-Sucre
- Santa Cruz
- Photos Santa Cruz
- Top 5 Bolivia by Krekouzas
- Samaipata - Vallegrande
- Photos Samaipata - Vallegrande
- Βολιβιανά ΑΤΜs
- Misiones
- Photos Misiones
- Santa Cruz la Vieja
- Photos Santa Cruz la Vieja
- Torata
- Photos Torata
- Αξιολόγηση Βολιβία
- Κεντρικές Άνδεις
- Photos Κεντρικές Άνδεις
- Kεντρικές Άνδεις ΙΙ
- Photos Kεντρικές Άνδεις ΙΙ
- Vilcashuaman
- Photos Vilcashuaman
- Quinua-Lima
- Photos Quinua-Lima
- Αξιολόγηση 4ου μέρους
- Ushuaia
- Κρουαζιέρα Ανταρκτική
- Κρουαζιέρα Ανταρκτική ΙΙ
- Ανταρκτική
- Photos Ανταρκτική
- Ανταρκτική ΙΙ
- Photos Ανταρκτική ΙΙ
- Ανταρκτική ΙIΙ
- Photos Ανταρκτική ΙIΙ
- Ανταρκτική ΙV
- Photos Ανταρκτική ΙV
- Ανταρκτική V
- Photos Ανταρκτική V
- Ανταρκτική VI
- Photos Ανταρκτική VI
- Back to Ushuaia
- Last Day Ushuaia
- Αξιολόγηση Ανταρκτική
- Σαντιάγκο
- Σαν Πεδρο Ατακάμα
- Photos Σαν Πεδρο Ατακάμα
- Σαν Πεδρο Ατακάμα II
- Σαν Πεδρο Ατακάμα III
- Σαν Πεδρο Ατακάμα IV
- Επιστροφή στο Σαντιάγκο
- Perito Moreno
- Photos Perito Moreno
- Torres del Paine
- Photos Torres del Paine
- Latam
- Παταγονία
- Photos Παταγονία
- Παταγονία ΙΙ
- Παταγονία ΙΙI
- Παταγονία ΙV
- Photos Παταγονία ΙV
- Οινογνωσία
- Βίνια Ντελ Μαρ - Βαλπαραϊσο
- Αξιολόγηση Χιλής
- Βαθμολογία - Αποτίμηση
- Τοπ 15 Εικόνων
Χαράματα και η ουρά για το λεωφορείο γίνεται υπό βροχή.
Μπαίνοντας με ομίχλη και βλέποντας τους πάντες με αδιάβροχα, όχι και η καλύτερη εισαγωγή.
Πολλή ομίχλη.
Είχε ένα μυστικισμό βέβαια το θέαμα.
Και τα καμηλοειδή συνέτειναν σε αυτό.
Πάντως έστω και λόγω κακοκαιρίας, όμορφο να απολαμβάνεις τετοιες γωνιές μόνος σου.
Μάλλον η καλύτερη φωτογραφία της ημέρας.
Οι γονείς σιχτίριζαν, αλλά το παιδάκι τους ήταν απτόητο.
Κρεκούζας μπροστά στο Ιερό Βράχο, καμία σοβαρότητα.
Κι εντελώς ξαφνικά, άρχισε να σηκώνεται η ομίχλη.
Κι όχι μόνο στον αρχαιολογικό χώρο, αλλά και στα εκπληκτικά πέριξ.
Πολύ χαρούμενοι!
Ξεκινώντας για το Huayna Pichu.
Γυρίζοντας, πρώτη θέα του Μάτσου πίτσου από το Huayna Pichu.
Ο ναός με τα τρία παράθυρα.
Μιλάμε για πολλά σκαλιά...
Δεν το χόρταινα, το καταλάβατε, σόρι για τις επαναληπτικές φωτό, αλλά είναι όλες τους παιδιά μου και την ιστορία τη γράφω για μένα...
Κατεβαίνοντας με σύστημα συρτάκι ώστε να λυγίζουν και να πονούν όσο λιγότερο τα γόνατα.
Ο άλλος έκανε γιόγκα, ότι νομίζει ο καθένας καλό είναι.
Ο ναός του κόνδορα.
Και οι κλασικές φωτό που βγάζει και η Κουτσή Μαρία στο Μάτσου Πίτσου. Να μην τις βγάλουμε κι εμείς οι αρτιμελείς;
Στο τραίνο της επιστροφής.
Μας πήρε κάτι ώρες μέχρι να επιστρέψουμε στο Κούσκο, πέρασαν ευχάριστα αφού ο οδηγός είχε τα άπαντα των Mana. Ο Κώστας βέβαια άκουγε τα δικά του από την ανεξάντλητη μουσική του συλλογή.
Είναι πανέμορφο και με ομίχλη το Machu Picchu!!!! Αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε αυτές τις φωτογραφίες. Σε κάθε πράγμα υπάρχει κάτι το θετικό.
Η είσοδος
η απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μας. Ευτυχώς δεν θα κρατούσε πολύ.
Μετά την ομίχλη και το ψιλόβροχο τρομερό τάιμινγκ με το που ανεβήκαμε στο Wayna Picchu η αλλιώς Huayna Picchu, ο ουρανός καθάρισε και μας έδωσε τρομερές εικόνες.
αυτό ήταν και το μονοπάτι που περπατήσαμε μια μέρα μόλις πριν. Ακριβώς από την πίσω πλευρά του βουνού.
Ένα τεράστιο και δημόσιο ευχαριστώ στο Γιώργο που χωρίς αυτόν το ταξίδι δεν θα ήταν εφικτό. Όχι μόνο οργάνωσε άψογα τα πάντα μα το προσαρμωσε έτσι ώστε στο χρόνο που είχα στη διάθεση μου να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα και σε σύντομο χρόνο! Ήταν σίγουρα τα καλύτερο ταξίδι που έκανα ποτέ. Και με την αγάπη που έχω για αυτή τη χώρα δύσκολα θα βρω κάτι που να το ξεπεράσει.
Για να μη μου κορόιδευετε τα γκάτζετ μου. Τρομερή ακρίβεια παρακαλώ.
Ο Γιώργος τα έχει παίξει στα τελευταία σκαλιά πριν την κορυφή.
Επιτέλους βρήκαμε και τους άλλους δύο μετά την περιπέτεια για την τουαλέτα.
Όπως φαίνεται και από το έξυπνο ρολόι μου ήμουν μέσα στο μνημείο σχεδόν 9 ώρες και περπάτησα κοντά στα 20 χμ. Και πάλι νομίζω δεν το χόρτασα. Πολύ εύκολα ξανά πάω. Και ας έχει και τουρίστες. Όχι τώρα πρόσφατα. Μα πιστεύω ότι όσες φορές και εάν πας κάτι καινούριο θα ανακαλύψεις όχι τόσο για το μνημείο όσο και για τον εαυτό σου τον ίδιο. Δεν είμαι ο ίδιος με πριν 8 χρόνια που πρωτοπηγα. Δεν θα είμαι ο ίδιος εάν θα ξανά πάω. Δεν νομίζω να μου χαλάσει και ο τουρισμός την εικόνα που έχω για την ιστορία και την αξία αυτού του μέρους ! Για τώρα το χάρηκα όσο δεν πάει. Και είμασταν και τυχεροί. Μια κοπέλα που γνώρισα εκεί όσο ο Γιώργος είχε φύγει να βρει τα παιδιά, νου είπε ότι ήταν η τρίτη μέρα της μέσα εκεί. Τις άλλες δύο έβρεχε και την Τρίτη είχε ομίχλη και δεν έβλεπε τίποτε. Οπότε εμείς είδαμε και τις δυο καταστάσεις και μας θεωρώ πολύ τυχερούς.
Εδώ δείχνουμε και χαρούμενοι είμαστε.
Στη Κεντρική πυλη
Μέσα σε αυτές τις ώρες έβγαλα με το κινητό και τη μηχανή μου 420 και κάτι φωτογραφίες.
Αυτός ο κύριος ο συντηρητής δεν κατάλαβα τι κάνει με την οδοντόβουρτσα. Ξέρεις κάποιος ίσως να μου πει?
Πάντως έστω και λόγω κακοκαιρίας, όμορφο να απολαμβάνεις τετοιες γωνιές μόνος σου.
Οι γονείς σιχτίριζαν, αλλά το παιδάκι τους ήταν απτόητο.
Κρεκούζας μπροστά στο Ιερό Βράχο, καμία σοβαρότητα.
Κι εντελώς ξαφνικά, άρχισε να σηκώνεται η ομίχλη.
Κι όχι μόνο στον αρχαιολογικό χώρο, αλλά και στα εκπληκτικά πέριξ.
Πολύ χαρούμενοι!
Ξεκινώντας για το Huayna Pichu.
Γυρίζοντας, πρώτη θέα του Μάτσου πίτσου από το Huayna Pichu.
Ο ναός με τα τρία παράθυρα.
Μιλάμε για πολλά σκαλιά...
Δεν το χόρταινα, το καταλάβατε, σόρι για τις επαναληπτικές φωτό, αλλά είναι όλες τους παιδιά μου και την ιστορία τη γράφω για μένα...
Κατεβαίνοντας με σύστημα συρτάκι ώστε να λυγίζουν και να πονούν όσο λιγότερο τα γόνατα.
Ο άλλος έκανε γιόγκα, ότι νομίζει ο καθένας καλό είναι.
Ο ναός του κόνδορα.
Και οι κλασικές φωτό που βγάζει και η Κουτσή Μαρία στο Μάτσου Πίτσου. Να μην τις βγάλουμε κι εμείς οι αρτιμελείς;
Μας πήρε κάτι ώρες μέχρι να επιστρέψουμε στο Κούσκο, πέρασαν ευχάριστα αφού ο οδηγός είχε τα άπαντα των Mana. Ο Κώστας βέβαια άκουγε τα δικά του από την ανεξάντλητη μουσική του συλλογή.
Είναι πανέμορφο και με ομίχλη το Machu Picchu!!!! Αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε αυτές τις φωτογραφίες. Σε κάθε πράγμα υπάρχει κάτι το θετικό.
Η είσοδος

Μετά την ομίχλη και το ψιλόβροχο τρομερό τάιμινγκ με το που ανεβήκαμε στο Wayna Picchu η αλλιώς Huayna Picchu, ο ουρανός καθάρισε και μας έδωσε τρομερές εικόνες.

Ένα τεράστιο και δημόσιο ευχαριστώ στο Γιώργο που χωρίς αυτόν το ταξίδι δεν θα ήταν εφικτό. Όχι μόνο οργάνωσε άψογα τα πάντα μα το προσαρμωσε έτσι ώστε στο χρόνο που είχα στη διάθεση μου να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα και σε σύντομο χρόνο! Ήταν σίγουρα τα καλύτερο ταξίδι που έκανα ποτέ. Και με την αγάπη που έχω για αυτή τη χώρα δύσκολα θα βρω κάτι που να το ξεπεράσει.

Για να μη μου κορόιδευετε τα γκάτζετ μου. Τρομερή ακρίβεια παρακαλώ.

Ο Γιώργος τα έχει παίξει στα τελευταία σκαλιά πριν την κορυφή.

Επιτέλους βρήκαμε και τους άλλους δύο μετά την περιπέτεια για την τουαλέτα.

Όπως φαίνεται και από το έξυπνο ρολόι μου ήμουν μέσα στο μνημείο σχεδόν 9 ώρες και περπάτησα κοντά στα 20 χμ. Και πάλι νομίζω δεν το χόρτασα. Πολύ εύκολα ξανά πάω. Και ας έχει και τουρίστες. Όχι τώρα πρόσφατα. Μα πιστεύω ότι όσες φορές και εάν πας κάτι καινούριο θα ανακαλύψεις όχι τόσο για το μνημείο όσο και για τον εαυτό σου τον ίδιο. Δεν είμαι ο ίδιος με πριν 8 χρόνια που πρωτοπηγα. Δεν θα είμαι ο ίδιος εάν θα ξανά πάω. Δεν νομίζω να μου χαλάσει και ο τουρισμός την εικόνα που έχω για την ιστορία και την αξία αυτού του μέρους ! Για τώρα το χάρηκα όσο δεν πάει. Και είμασταν και τυχεροί. Μια κοπέλα που γνώρισα εκεί όσο ο Γιώργος είχε φύγει να βρει τα παιδιά, νου είπε ότι ήταν η τρίτη μέρα της μέσα εκεί. Τις άλλες δύο έβρεχε και την Τρίτη είχε ομίχλη και δεν έβλεπε τίποτε. Οπότε εμείς είδαμε και τις δυο καταστάσεις και μας θεωρώ πολύ τυχερούς.
Εδώ δείχνουμε και χαρούμενοι είμαστε.

Στη Κεντρική πυλη

Μέσα σε αυτές τις ώρες έβγαλα με το κινητό και τη μηχανή μου 420 και κάτι φωτογραφίες.
Αυτός ο κύριος ο συντηρητής δεν κατάλαβα τι κάνει με την οδοντόβουρτσα. Ξέρεις κάποιος ίσως να μου πει?